проблем гори масло но май е от турбото
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- radimen
-
-
- Кара: бмв х3
- Мечтае да кара: самолет
проблем гори масло но май е от турбото
проблема е следния като бях на магистралата да тествам колате след толкоеа ремонти и се оказа следния проблем. Натискам педала до кик и колата 160 и не може повече, направо не знаете кви мисли ми минаха натискам пак 170 ,реших пак да натисна 180 и после папк и пак 180 не може повече преди да ми пипат турбото уж с развалена геометрия вървеше с 205 км .закачям я на компа и на фаила се виждат грешките след това ги изтрих карах натисках я но нито 1 грешка само масло е изгорила за 1000 км около 500мл ама не съм я жалил,
дайте съвет при кой да я закарам за да я оправи или някакви мнения, благодаря.
дайте съвет при кой да я закарам за да я оправи или някакви мнения, благодаря.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: проблем гори масло но май е от турбото
radimen написа:дайте съвет при кой да я закарам за да я оправи
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=1

Много пилоти У тоА форум бе. viewtopic.php?f=116&t=415871
- radimen
-
-
- Кара: бмв х3
- Мечтае да кара: самолет
Re: проблем гори масло но май е от турбото
и аз така си мислих, че съм пилот и отидох до сервиз и им разказвам,че като дигне 260 нещо трака отдолу,в сервиза механика ми каза ами да пребира се колесара това е проблема,
Въпро са ми беше да не попадна на такъва механици където могат като гинеколози да няправят основен ремонт през генерацията.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО ДАДЪТ НЯКАКВО МНЕНИЕ

Въпро са ми беше да не попадна на такъва механици където могат като гинеколози да няправят основен ремонт през генерацията.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО ДАДЪТ НЯКАКВО МНЕНИЕ

3 мнения
• Страница 1 от 1