Спукан картер X3 2.0i 150 к.с.
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Спукан картер X3 2.0i 150 к.с.
Здравейте,
За първи път се осмелявам да пиша във форума и много ще се радвам ако някой ме посъветва какво да правя.... Купих Х3 с голям мерак, но после установих защо предишния собственик е стигнал до продажбата й. Колата е със спукан картер... Пробвах да го заваря, но не се получи... Цял месец търсех по автоморги, но не открих втора употреба за моя мотор.... Нямах друг избор, трябваше да търся нов.... Прерових всички онлайн сайтове, но не успях да намеря картера.... Хукнах отчаяно по магазини за авточасти..... Намерих един в Пловдив. Поискаха хилядарка за него, като доставката щяла да е след 10 работни дни. Минаха 13, а картера все още го няма. Явно и те не могат да го доставят.... Помогнете! От кеде да намеря тъпия картер!???
За първи път се осмелявам да пиша във форума и много ще се радвам ако някой ме посъветва какво да правя.... Купих Х3 с голям мерак, но после установих защо предишния собственик е стигнал до продажбата й. Колата е със спукан картер... Пробвах да го заваря, но не се получи... Цял месец търсех по автоморги, но не открих втора употреба за моя мотор.... Нямах друг избор, трябваше да търся нов.... Прерових всички онлайн сайтове, но не успях да намеря картера.... Хукнах отчаяно по магазини за авточасти..... Намерих един в Пловдив. Поискаха хилядарка за него, като доставката щяла да е след 10 работни дни. Минаха 13, а картера все още го няма. Явно и те не могат да го доставят.... Помогнете! От кеде да намеря тъпия картер!???
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Re: Спукан картер X3 2.0i 150 к.с.
Цената на картера в БМВ е 976 лв, а има колеги, които предполагам могат да ти го доставят и по-евтино.
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
Здравей, честито за придобивката, като оправиш картера ти пожелавам много безаварийни километри. Сега по въпроса ти за картера обърни се към колегата "Laviatan", който има тема в секцията с обявите за магазини и сервизи, ще ти предложи вариант, аз съм поръчвал оригинални части и съм изключително доволен.
Последна промяна astrapower на 01 Дек 2016, 12:07, променена общо 1 път
Здравейте отново!
Благодаря ви безкрайно за отзивчивостта момчета!
Току що ми се обадиха от сервиза в Пловдив! След 15 работни дена, най-накрая картера е пристигнал! Стискайте палци бързо да ми го монтират и да си подкарам джипчето!
Сега виждам, че имам и лично съобщение за картера от колегата "Laviatan"!
Разгледах внимателно секцията му и мисля да се обърна към него за спирачни дискове и накладки, защото след картера и те са за смяна!
Още веднъж ви благодаря!
Поздрави!
Благодаря ви безкрайно за отзивчивостта момчета!
Току що ми се обадиха от сервиза в Пловдив! След 15 работни дена, най-накрая картера е пристигнал! Стискайте палци бързо да ми го монтират и да си подкарам джипчето!
Сега виждам, че имам и лично съобщение за картера от колегата "Laviatan"!
Разгледах внимателно секцията му и мисля да се обърна към него за спирачни дискове и накладки, защото след картера и те са за смяна!
Още веднъж ви благодаря!
Поздрави!
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
За нищо
Хайде и скоро да се похвалиш с машината !

5 мнения
• Страница 1 от 1