Помогнете да разчета тези грешки
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- petar_k78
- Потребител
-
- Кара: X5, 2002г. Е53, 3.0i, 231к.с.
- Мечтае да кара: И това ми стига!
Помогнете да разчета тези грешки
Колеги здравейте!
Преди дни след сутрешното запалване на колата, лампата за "еърбег" светна и така и не угасна. Не съм правил или човъркал нищо по нея, няма причини да е от мен. Не влияе за работата на колата, но тази червена лампа ми вади очите. А и незнам дали въобще еърбега ми функционира в този случай. С приятел я закачихме на компютър и даде следната грешка: F0 Internal control unit fault (снимка 1).
В разглеждането на грешките излезе и друго, за което нищо не можахме да разберем (снимка 2).
Моля, ако някой е запознат с това да окаже съдействие за разрешаване на проблема.
Преди дни след сутрешното запалване на колата, лампата за "еърбег" светна и така и не угасна. Не съм правил или човъркал нищо по нея, няма причини да е от мен. Не влияе за работата на колата, но тази червена лампа ми вади очите. А и незнам дали въобще еърбега ми функционира в този случай. С приятел я закачихме на компютър и даде следната грешка: F0 Internal control unit fault (снимка 1).
В разглеждането на грешките излезе и друго, за което нищо не можахме да разберем (снимка 2).
Моля, ако някой е запознат с това да окаже съдействие за разрешаване на проблема.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Помогнете да разчета тези грешки
Вътрешна грешка на лайт- модула, може би свързана с неправилното му кодиране и грешка в модула за електронно разпределение на спирачното усилие. За повече подробности, трябва да закачиш колата с нещо друго.
- petar_k78
- Потребител
-
- Кара: X5, 2002г. Е53, 3.0i, 231к.с.
- Мечтае да кара: И това ми стига!
Re: Помогнете да разчета тези грешки
Хайде колеги, няма ли желаещи да помогнат??
3 мнения
• Страница 1 от 1