мирис на бензин.. но няма те4ове
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
мирис на бензин.. но няма те4ове
ЗДРАВЕЙТЕ, имам, мирис на бензин,след като отворя прозореца, течове няма... НО мирише....
колата е с газово ТАРТАРИНИ.. ходих в ПЛОВДИВ, вси4ко, ок.. по газовото, питах го дали при при, яко сма4кване на педала, колата минава на бензин... отг. ми с ДА
та въпроса ми е... нормално ли е и дали, при преминаването, улива някъде и оттам, ми мирише......???
x5/3.0i/ 2002
колата е с газово ТАРТАРИНИ.. ходих в ПЛОВДИВ, вси4ко, ок.. по газовото, питах го дали при при, яко сма4кване на педала, колата минава на бензин... отг. ми с ДА
та въпроса ми е... нормално ли е и дали, при преминаването, улива някъде и оттам, ми мирише......???
x5/3.0i/ 2002
Re: мирис на бензин.. но няма те4ове
Относно газта не ти е направена както трябва просто при натискане на педала подаваната газ към двигателя не е достатъчна и компа мисли че газта в бутилката свършва и минава автоматично на бензин.Огледай хубаво бензиновите пътища да не капе по двигателя и бензина да се изпарява от топлото
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: мирис на бензин.. но няма те4ове
Колега, няма как да улива- когато прехвърли на бензин трябва да спре газта. Ако все пак имаш някакви съмнения, може да поискаш да изключат тази функция и да видиш дали нещо няма да се промени. Като някакви варианти за миризмата са вентилация на резервоара, пробит минимално горивопровод, неправилна горивна смес на бензин. Но все пак провери от къде мирише- в коша на двигателя, около резервоара, от генерацията.
3 мнения
• Страница 1 от 1