БМВ Е 53 проблем климатроника угасна и под капака изпуши
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- radimen
-
-
- Кара: бмв х3
- Мечтае да кара: самолет
БМВ Е 53 проблем климатроника угасна и под капака изпуши
Здравейте , пак проблем както се прибирах от морето изведнъж угадна дисплея на климатроника не включваше компресора предния ден също ,а по предния си работеше но когато го изключвах и карах бавно се чуваше странен шум на стържене като го пусках климатика този шум изчезваше.Докато не изпуши отпред изключих буксата на вентилатора под предния капак и пак продължих с пожарогасител до мен.Моля за съвет дали става вентилатор от 530 ка или 525ца защото се оказа проблем с намирането. Благодаря предварително
- radimen
-
-
Re: БМВ Е 53 проблем климатроника угасна и под капака изпуши
Забравих дали е изгорял бушон не знам но довечера ще ги прозвъня 1×1 ако някой знае кой е моля за съвет и номер на бушона
При мен така ми изгаряше бушона за климатика в жабката 2 пъти. На 3тия път (в рамките на 1-2 месеца), в който изгоря, се оказа, че при последния ремонт на турбините, "майсторите" не са прибрали някакъв сноп кабели където им е мястото, а са ги оставили свободно да си се клатят около блока на двигателя. Съответно изолациите стопени и част от кабелите опираха в метала и даваше на късо. За това и изгаряше бушона през 2-3 седмици, но докато се светна стана така, че изгоряха и доста други кабели от снопа и накрая колата не искаше и да пали.
Та мисълта ми е, провери основно за изгорели изолации на кабели под капака, около двигателя, нещо стопено щом е изпушило. Докато не е станало късно.
Та мисълта ми е, провери основно за изгорели изолации на кабели под капака, около двигателя, нещо стопено щом е изпушило. Докато не е станало късно.

- radimen
-
-
- radimen
-
-
ПРОБЛЕМ РАЗРЕШЕН
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
radimen написа:ПРОБЛЕМ РАЗРЕШЕН
Във втора тема , се правиш на ударен.

Пиши как се решиха проблемите ти?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
7 мнения
• Страница 1 от 1