Какъв е този проблем
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Какъв е този проблем
Здр ще съм много благодарен да кажете каква е тази грешка днес ми излезе и после изчезна колата е X5 E70
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
Re: Какъв е този проблем
Грешката е в адаптив драйва, спира да мени твърдоста на амортесьорите и комфорт (май и спорт а също - не съм много запознат) мода не работи. Понякога се появява ако сте скачали в здрава дупка, като се загаси колата се рестартира и не се появява до друга здрава дупка. Може да е от буксите на някои от амортесьорите хубаво е да се напръскат с спрей - може и без подемник, или пък някой кабел над бумбетата и около буксата - хубаво да се погледнат,може и да е от сензорите - хубаво е да се закачи на диагностика и да се видят записаните грешки - това на 1-во място. Последния и най-гаден и скъп вариант амортесьор, за да е от него трябва да е потекъл, че е около 1000$ и малко боли да се сменява без нужда

Днес пак ми се появи тази грешка и ходих до Дару Кар направиха диагностика и мериха инсталацията и каза че било амортесьор
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
За една година се е появила два пъти тази грешка, аз лично не съм убеден, че е от амортесьора... потърсете и друго мнение все пак не е 10 лв
.... а как вози колата, като сменяте режимите появява ли се грешката...

- vlado6669
- младши ентусиаст
-
Прочетете записаната грешка в друг сервиз с опит към марката, да я изтрият и ако не се оправи и/или потвърдят диагнозата на Дару
вече знаете какъв подарък да направите за Празниците... (не е евтин и си заслужава още едно компетеннтно мнение)

- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
На амортисьорите има едни кутийки където влизат кабелите покрити са със силикон от едната страна. Вътре се получава лош контакт в платката, може да се запои и проблема да изчезне.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
8 мнения
• Страница 1 от 1