Х5 - 20 цола
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BlackOwl
- Потребител
-
- Кара: 2002 Х5 3.0 D
- Мечтае да кара: X6
Х5 - 20 цола
Здравейте, моля за малко помощ и акъл...скоро смених Х5-82г с Х5 85г по някакви причини... Старото ми се падна със 17-ки джанти, а "новото" с два комплекта 20-ки...
Нещо не съм фен на много ниско профилните гуми и ми се ще да сменя 20-ките с други... Питането ми е: на колко цола слизате когато сте с такова желание, като се започне от гледна точка цена за гумите и се стигне до возии и други ефекти и реалности при такава смяна... Благодаря за всички отговори и съвети...Поздрави
Нещо не съм фен на много ниско профилните гуми и ми се ще да сменя 20-ките с други... Питането ми е: на колко цола слизате когато сте с такова желание, като се започне от гледна точка цена за гумите и се стигне до возии и други ефекти и реалности при такава смяна... Благодаря за всички отговори и съвети...Поздрави
- Sportakus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, Е46 330 XI
- Мечтае да кара: X6
Re: Х5 - 20 цола
18 - ки
BlackOwl написа:Здравейте, моля за малко помощ и акъл...скоро смених Х5-82г с Х5 85г по някакви причини... Старото ми се падна със 17-ки джанти, а "новото" с два комплекта 20-ки...
И аз съм с 18ки и съм доволен. За мен е оптималният вариант между визия и возия.

- cucibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E31 850,840 x5 4.8 is mini cooper s
Летни 20 ски зимни 18 ски
Единствения плюс на 18 ската малко по ниска цена
Единствения плюс на 18 ската малко по ниска цена
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Аз съм също с 20 за лятото и 18 за зимата. Разликата във возията на 18-ките е осезаема (може би и поради факта, че 20-ките ми бяха с рън флат), но като цялото лятото ще направя компромис и ще стоя с 20-ки. Особенно ако колата е със спортен или М-пакет 20ките са перфектни за нея.
Аз зимата 17 ски оригиналните ,лятото 18-ски .Цените за гумите са горе долу на една цена и е приемлива.19,20 цола вече гумите започват от 300лв. нагоре
6 мнения
• Страница 1 от 1