Печка с дистанционно на Х5
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Печка с дистанционно на Х5
Здравейте,
Наскоро си взех Е70 и все още не съм много наясно с употребата на всички неща по колата. Видях, че имам опция 536 (auxiliary heating with remote control), която идва с това дистанционно:

Някой от вас с тази опция може ли да разясни как точно действа. Гледах 2 таймера в менюто, но въпросът ми е по-скоро ако ги наглася всеки ден ли ще се изпълняват или само първия път и после наново трябва да се правят. Търсих инфо в интернет, но специално за тези печки няма много инструкции за употреба. И особенно за това дистанционно, каква е идеята ако ти си до колата и да включиш печката вече ще е късно да подгрее докато влезеш
Наскоро си взех Е70 и все още не съм много наясно с употребата на всички неща по колата. Видях, че имам опция 536 (auxiliary heating with remote control), която идва с това дистанционно:

Някой от вас с тази опция може ли да разясни как точно действа. Гледах 2 таймера в менюто, но въпросът ми е по-скоро ако ги наглася всеки ден ли ще се изпълняват или само първия път и после наново трябва да се правят. Търсих инфо в интернет, но специално за тези печки няма много инструкции за употреба. И особенно за това дистанционно, каква е идеята ако ти си до колата и да включиш печката вече ще е късно да подгрее докато влезеш

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Печка с дистанционно на Х5
Идеята е от вкъщи от прозореца да си я включваш, преди още да си отишъл до колата. До колкото съм чел обхвата е доста голям.

- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Ще трябва да го пробвам, но при мен гаражът е подземен и не знам обхватът на това дистанционно дали ще лови през стените. Ще пробвам и таймерите в менюто, ако се повтарят всеки ден ще е супер сутрин да е загрята колата.
Имаш ли идея колко време трябва на устройството да погрее колата?
Имаш ли идея колко време трябва на устройството да погрее колата?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Таймерите мисля трябва да ги нагласяш всеки ден, поне така е при Е53. А цикъла на печката е половин час, толкова време работи което е достатъчно да затопли купето и антифриза на около 40-50 градуса като зависи от външната температура.

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Печката не е ли кофти да се ползва в подземен гараж и въобще в закрити помещения?
- Flipz
- младши ентусиаст
-
Тя не подгрява ли само двигателя, не мисля че пали колата по някакъв начин, за да има обработени газове и т.н. Някой с такава дори и не на Х5 да спорели опит.
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Аз имам такава печка и тя работи с дизел, отпред под калника даже има едно малко ауспухче от където излиза дим.
7 мнения
• Страница 1 от 1