Дребни питанки относно Х3
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Дребни питанки относно Х3
Здравейте колеги,
Въпросите наистина са малки, но не успях да си намеря отговор при търсенето във форума.
На моето Х3, което е 2004г. на таблото няма индикация за отворена врата. За мен е странно, тъй като съм виждал други Х3-ки, включително на снимки в нета, на които си я има лампичката за отворена врата.
Въпрос 2: Възможно ли е външните огледала да са без подгряване? Все още е топло, но като ги пипна не усещам да се нагряват. Знам, че мога да извадя огледалото и да видя и ако не разбера в крайна сметка ще го направя (веднъж така счупих едното стъкло на е46-цата по невнимание)... Също ще е странно ако я няма тази опция, т.к. колата е немска, т.е. От страна с по-хладен климат идва, също има подгрев на седалките. Освен някой да е сменил стъклата с такива без подгрев (предположение).
Въпросите наистина са малки, но не успях да си намеря отговор при търсенето във форума.
На моето Х3, което е 2004г. на таблото няма индикация за отворена врата. За мен е странно, тъй като съм виждал други Х3-ки, включително на снимки в нета, на които си я има лампичката за отворена врата.
Въпрос 2: Възможно ли е външните огледала да са без подгряване? Все още е топло, но като ги пипна не усещам да се нагряват. Знам, че мога да извадя огледалото и да видя и ако не разбера в крайна сметка ще го направя (веднъж така счупих едното стъкло на е46-цата по невнимание)... Също ще е странно ако я няма тази опция, т.к. колата е немска, т.е. От страна с по-хладен климат идва, също има подгрев на седалките. Освен някой да е сменил стъклата с такива без подгрев (предположение).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Дребни питанки относно Х3
Колега и аз съм така няма индикация за вратитите, за подгрева или е много слаб или нямам ,че на е46 като го пипнех пареше огледалото.
И явно има и такива изпълнения, мойта кола е от Австрия.
И явно има и такива изпълнения, мойта кола е от Австрия.

- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
И аз нямам индикация за врата. Но се сещам, че лампите в купето светят дори и при недостатъчно затворена врата.
За огледалата, при мен си работят зимата, но как и кога се включват не се сещам.
За огледалата, при мен си работят зимата, но как и кога се включват не се сещам.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Не ви свети лампата за отворена врата или нямате изобщо такъв символ на таблото.
На мен ми е интересно как може да нямаме индикация за къси светлини.
На мен ми е интересно как може да нямаме индикация за къси светлини.
Изобщо няма такъв символ на таблото. Явно го слагат на по-късен етап от производството.
Все пак се надявам да имам подгрев на огледалата, че аз за зимата съм я взел тази кола 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
На мястото на символа за вратите имате друг - зъбно колело - това е символ за проблем при автоматичните скоростни кутии.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
На втория ред при символите за спирачките (ръчната и накладките), има още един символ - за ABS-а. Но той не светва при теста на таблото, и при мен е така, интересно защо...
И моята няма лампа за вратите, явно я слагат по-късно. За огледалата не съм обърнал внимание дали се нагряват и ако да - кога и колко. Вероятно подряването се включва автоматично при определена външна температура.
И моята няма лампа за вратите, явно я слагат по-късно. За огледалата не съм обърнал внимание дали се нагряват и ако да - кога и колко. Вероятно подряването се включва автоматично при определена външна температура.
Excellent! Steven is my name!
Да, и аз забелязах,че ABS-a не светва на теста, но иначе на контакт светва и изгасва.
8 мнения
• Страница 1 от 1