Поставяне на аларма Bmw x5 e53
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Поставяне на аларма Bmw x5 e53
Здравейте,искам да сложа аларма защото оригинално мисля че е само с централно,четох че ставало с програмиране или нещо подобно на оригиналния ключ което позволява вкл/изкл. на алармата от него без допълнително дистанционно,защото имало проблем иначе.Някой слагал ли е и къде,джипа е 2001год.
- ChrisX3
- Потребител
-
- Кара: E83 X3 2.0d 2008г.
Re: Поставяне на аларма Bmw x5 e53
Колега,
Аз съм с Х3 Е83 и си слагах аларма преди 2 месеца заради каското, само че в Стара Загора.
Няма допълнително дистанционно - включва се и се изключва от ключа.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Аз съм с Х3 Е83 и си слагах аларма преди 2 месеца заради каското, само че в Стара Загора.
Няма допълнително дистанционно - включва се и се изключва от ключа.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- pinifarina
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0D 04'
- Мечтае да кара: ...
rosenrt написа:Здравейте,искам да сложа аларма защото оригинално мисля че е само с централно,четох че ставало с програмиране или нещо подобно на оригиналния ключ което позволява вкл/изкл. на алармата от него без допълнително дистанционно,защото имало проблем иначе.Някой слагал ли е и къде,джипа е 2001год.
Аз си сложих аларма по CAN + допълнителен имобилайзер + "затапване" на OBD-то. Във варна всичко това ми излезе 500 лева.
X5 E53 3.0D 04'
- Sportakus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, Е46 330 XI
- Мечтае да кара: X6
Става и в двата варианта и не прави проблеми, но защо ти е тази аларма, ве4е правят каско и без аларма 

pinifarina написа:rosenrt написа:Здравейте,искам да сложа аларма защото оригинално мисля че е само с централно,четох че ставало с програмиране или нещо подобно на оригиналния ключ което позволява вкл/изкл. на алармата от него без допълнително дистанционно,защото имало проблем иначе.Някой слагал ли е и къде,джипа е 2001год.
Аз си сложих аларма по CAN + допълнителен имобилайзер + "затапване" на OBD-то. Във варна всичко това ми излезе 500 лева.
Разбрах че моята не става по Can да се сложи аларма и не може да се ползва оригиналния ключ ,явно по-старите години не стават
5 мнения
• Страница 1 от 1