BMW X5 e70 Скърцаща 5 та врата (багажника) - РЕШЕН
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- GodLikeBG
- Потребител
-
- Кара: Х5 е70 3.0d
- Мечтае да кара: М6
BMW X5 e70 Скърцаща 5 та врата (багажника) - РЕШЕН
Здравейте колеги
Аз от скоро притежавам Х5 е70 и като цяло съм доволен от автомобила но имам няколко питания по определени проблеми единия е определено много дразнещ
Всеки път като преминавам през неравност багажника ми скърца предполагам е нещо свързано с вратата.
Ходих до ауто бавариа и дару кар казаха ми че нищо не може да се направи бях склонен да повярвам но после се качих в друг такъв Х5 и неговия багажник не скърца
Въпроса ми е може ли някой д ами каже къде да си го оправя ,мн е изнервящо
Аз от скоро притежавам Х5 е70 и като цяло съм доволен от автомобила но имам няколко питания по определени проблеми единия е определено много дразнещ
Всеки път като преминавам през неравност багажника ми скърца предполагам е нещо свързано с вратата.
Ходих до ауто бавариа и дару кар казаха ми че нищо не може да се направи бях склонен да повярвам но после се качих в друг такъв Х5 и неговия багажник не скърца
Въпроса ми е може ли някой д ами каже къде да си го оправя ,мн е изнервящо
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: BMW X5 e70 Скърцаща 5 та врата (багажника)
А ти можеш ли да кажеш от кой град си, за да можем Ние да знаем къде да те препратим? Най-честия проблем е в покриващата кора с пружини на багажника, трябва отдолу да има мека подложка за да не скърца.
Това е детска болест на модела, при Фейса не скърца. Камор/Дару няма да помогнат - ако има някой побългарен вариант,в добрия смисъл на думата, моля някой да сподели.
- GodLikeBG
- Потребител
-
Здравейте Колеги
Благодаря за бързите отговори ,от София съм ако можете да ме насочите къде да отида да ми отстранят проблема ще ви бъда много благодарен
Благодаря за бързите отговори ,от София съм ако можете да ме насочите къде да отида да ми отстранят проблема ще ви бъда много благодарен
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
GodLikeBG написа:Здравейте Колеги
Реши ли проблема колега?
- GodLikeBG
- Потребител
-
Колега все още не съм ,и не знам има ли начин да го реша въобще
Ако някой има предложение отворен съм мн е дразнещ този звук.
Ако някой има предложение отворен съм мн е дразнещ този звук.
- D_Milenkov
- Потребител
-
- Кара: F16 X6 4.0d '16
- Мечтае да кара: Airbus A380
Здравей колега,
Аз имам същия проблем. Наистина е много дразнещ. Проблема обаче, според мен не е от втората кора, прикрепена към вратата с пружини, както казва Краси Ацалов, а от първата (основната) която е хваната с болтове към самия багажник. При мен скърцащия звук идва именно от нея. Пробвах да махна болтовете и да ги затегна отново, но проблема остава същия.
А как е решен проблема в фейсовия модел, някой има ли представа ?
Аз имам същия проблем. Наистина е много дразнещ. Проблема обаче, според мен не е от втората кора, прикрепена към вратата с пружини, както казва Краси Ацалов, а от първата (основната) която е хваната с болтове към самия багажник. При мен скърцащия звук идва именно от нея. Пробвах да махна болтовете и да ги затегна отново, но проблема остава същия.
А как е решен проблема в фейсовия модел, някой има ли представа ?
If you think adventure is dangerous, try routine. It is lethal.
Ако се пръска от време на време със смазочен спрей,може и да има временен ефект.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Аз си мисля, че скърцането е по-скоро от пластмасите по петата врата а не от болтове.
- D_Milenkov
- Потребител
-
rafa224 написа:Аз си мисля, че скърцането е по-скоро от пластмасите по петата врата а не от болтове.
Именно колега - от пласмасите е, аз си мислех, че с пристягането на болтовете, които я държат ще спре да скърца, но уви....
Не може българина да не му е намерил цаката...

- rafa224
- старши ентусиаст
-
Аз прегледах всички щипки по кората и смених някои от тях но няма полза. Явно си е фабричен дефект при Х-совете.
- D_Milenkov
- Потребител
-
rafa224 написа:Аз прегледах всички щипки по кората и смених някои от тях но няма полза. Явно си е фабричен дефект при Х-совете.
Срамота, до тук с известния слоган "удоволствието от шофирането"... Прави сметка, че това е един от флагманите на марката в класа... Направо такива дребни дефектни могат да те изкарат от нерви.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
D_Milenkov написа:rafa224 написа:Аз прегледах всички щипки по кората и смених някои от тях но няма полза. Явно си е фабричен дефект при Х-совете.
Срамота, до тук с известния слоган "удоволствието от шофирането"... Прави сметка, че това е един от флагманите на марката в класа... Направо такива дребни дефектни могат да те изкарат от нерви.
Ще свикнеш да не обръщаш внимание на дребните дефекти като видиш колко много положителни качества има

- GodLikeBG
- Потребител
-
Не се свиква колеги даже напротив ужасно е !!!
При мен се получава най много когато задните гуми не минават едновременно през неравност т.е. когато има усукване на шасито.
При Фейсовия го няма скърцането поне не толкова силно изразено.
Дано някой му намери цаката до колкото ги чух в дару кар като ходих проблема го успокояват поне временно като притегнат болтовете на багажника кой болтове обаче не знам.
Имаше мн лек ефект но го имаше макр и за около 4-5 дни само.
При мен се получава най много когато задните гуми не минават едновременно през неравност т.е. когато има усукване на шасито.
Дано някой му намери цаката до колкото ги чух в дару кар като ходих проблема го успокояват поне временно като притегнат болтовете на багажника кой болтове обаче не знам.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
GodLikeBG написа:Не се свиква колеги даже напротив ужасно е !!!
Да точно при преминаване през полегнали полицай или неравности когато джипа се усуква или клати настрани. Тогава скърца най-много.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2