Въпрос за 17" гуми за е53?
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за 17" гуми за е53?
Здравейте колеги,
Някой може ли да ми каже дали ще има проблем ако на 17 инчовите джанти style 57 за Х5 монтирам зимни гуми с размер 247/70/17? В калкулаторите за гуми в интернет го дават, че нормалните 235/65/17 и тези са несъвместими и показанието на километража няма да е вярно. Мене това не ме притеснява толкова. Въпроса е дали има някакво значение за раздатката и диференциалите?
Моля колегите, които са по-запознати да споделят мнение дали е възможно да се сложат такива гуми.
Някой може ли да ми каже дали ще има проблем ако на 17 инчовите джанти style 57 за Х5 монтирам зимни гуми с размер 247/70/17? В калкулаторите за гуми в интернет го дават, че нормалните 235/65/17 и тези са несъвместими и показанието на километража няма да е вярно. Мене това не ме притеснява толкова. Въпроса е дали има някакво значение за раздатката и диференциалите?
Моля колегите, които са по-запознати да споделят мнение дали е възможно да се сложат такива гуми.

Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- ACT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5
Re: Въпрос за 17" гуми за е53?
Щом гумите ще са четири на брой няма никакво значение дали ще промениш размера им. Да, километража ще бяга, колата заради по-високата гума ще се "гъне" една идея повече в завоите, но няма проблем за раздатка или дифове. Слагай смело
Аман от модераторски и админски произвол! Тема за турбо не мерц седи в раздел за Е60-тка и на никой не му дреме! Иначе сме безпристрастни!!!
Re: Въпрос за 17" гуми за е53?

Поздрави
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
4 мнения
• Страница 1 от 1