Проблем Разширителен съд x5 e53
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем Разширителен съд x5 e53
Здравей те колеги,Вчера ми се пукна казанчето за антифриза(по цялата страна) смениха го със чисто ново казанче и капачка обезвъздушиха го,Днес покарах известно време и видян че изхвърля антифриз от капачката
не е прегрявана ,във загряло положение маркучите са меки( не знам дали е важно) стрелката за температурата си седи на 12 часа (когато се пукна пак си беше там)перката която е най отпред не съм я виждал да се включва.
BMW X5 e53 10.2002
въпросът ми е за какво да се подготвям и едни 1500лв ще ме оправят ли,от Стара Загора съм ако може да ме насочите към някой сервиз .
Благодаря за отделеното време и може би глупавите въпроси

BMW X5 e53 10.2002
въпросът ми е за какво да се подготвям и едни 1500лв ще ме оправят ли,от Стара Загора съм ако може да ме насочите към някой сервиз .
Благодаря за отделеното време и може би глупавите въпроси
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Re: Проблем Разширителен съд x5 e53
Може да не е обзвъздушена добре или да сте налели повече антифриз,щом маркучите са меки значи ненадува и небитрябвало да е гарнитура. Перката отпред се включва когато пуснеш климатика или когато колата е много много загряла.
обичам BMW
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
задължително си върни старата оригинална капачка на казанчето,че аз какви главоболия имах от една такава капачка.
Проблема решен -дефектна гърловина на казанче за 106лв решение-оригинално казанче за 160лв 

4 мнения
• Страница 1 от 1