смяна на седалки на Е53
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- georgiivanov79
- Потребител
-
смяна на седалки на Е53
Здравейте. Търсих и намерих само за е70 тема относно смяната на седалките. Става въпрос за е53. Моите седалки в момента са обикновени Ел. С памет. Искам да ги сменя с седалки комфорт и подгрев. Въпроса ми е има ли нещо сложно по смяната им в смисъл махам старите слагам новите и включвам буксите към тях има ли нужда от нещо допълнително за новите седалки.. За подгева е ясно нов панел с копчета и това е.
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
Re: смяна на седалки на Е53
махаш старите и слагаш новите,панел скопчета за подгрев и всичко тръгва.после си изчистваш грешката за аербега или си откачи акомулатора.
- georgiivanov79
- Потребител
-
Дали ще е така лесно. Тука ми вкарват филми с обучаване на някакви модули. Нали все пак тези новите седалки имат и други функции освен подгрева, чупещи ли са какви са.
- gido
- младши ентусиаст
-
всичко тръгва,тези модоли са в самите копчета на седалката.
Здравейте и от мен,
при мен случаят е същия, само да попитам, предполагам, че като сложим новата конзола с подгряването следва да се прекарат и кабели до там, нали?
Също така искам да попитам, тъй като ми изглеждат доста близки по вид, стават ли седалки от други бмв-та - примерно от е39; е38?
Благодаря и поздрави!
при мен случаят е същия, само да попитам, предполагам, че като сложим новата конзола с подгряването следва да се прекарат и кабели до там, нали?
Също така искам да попитам, тъй като ми изглеждат доста близки по вид, стават ли седалки от други бмв-та - примерно от е39; е38?
Благодаря и поздрави!
- gido
- младши ентусиаст
-
кабели не се прекарват,слагаш буксата и всичко тръгва,ако не проверяваш да ли имаш сложен бушон.
Извинявай, но как така не се прекарват кабели. Все пак моите седалки са без подгряване, съответно нямам и бутони за погряване на седалките (на панела под климатроника). След като сложа новите седалки, ще взема и панел с копчета за подгряване на седалките и ще трябва да ги вържа тези копчета?
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Замислих се дали мога да си сменя седалките, защото са много неудобни за дълъг път и открих тази тема. Моите са от най-базовия модел: кожени (мисля, че изкуствена кожа - Dakota/schwarz), електрически, с подгряване и памет, без отпред да се издърпва една опора която я имат спортните и без чупене в горната част на гърба като на комфортните. Предполагам комфортните са най-удобни? Гледах обяви и се предлагат такива като моите-базови, спортни и никъде комфортни - те май трудно се намират? Иначе при положение, че моите са електрически и с подгряване не би трябвало да е проблемна смяната?
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
здравеите, към темата за седалките... взех х5 е 53 без подгрев... но имах модула с коп4етата, с подгрева, смених го и нищо, не работи... какво следва..?
и другото... не ми работи ел. волана и паметта....?
и другото... не ми работи ел. волана и паметта....?
10 мнения
• Страница 1 от 1