Решен! Проблем с Motorola v50 e53
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- sv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 328 touring
Решен! Проблем с Motorola v50 e53
Здравейте, колеги,
някои знае ли как да включа този телефон?
Телефона си работи но само като е изключен от кабела в подлакатника, щом му щракна буксата тел. изгасва
колата е без навигация, предполагам е с "малкия борд" има на волана копче с едно говорещо човече и на cd-то копче с слушалка и "tel"
Пробвах на контакт, на полу контакт, изключена и веднага щом включа буксата за секунда на тел. изписва "storage full" и гасне
Когато няма сим карта при вкл. на буксата директно гасне, забелязах че ако колата е десетина мин. в "покои" мога да вкл. буксата, но като дам контакт и пак тел. гасне, имам чувството че дава на късо нещо.
Стария собственик каза че не е ползвал тел. обаче на cd-то е светел бутона "tel" но след като е дръпнал телефона от буксата в подлакатника "явно е загубил връзка с колата" Каква връзка губи при положение че се свързва с кабел незнам
По лесния вариант е да си взема един Парот но предпочитам оригиналният вариант
Ако можете да ми помогнете ще съм ви благодарен
Поздрави.
някои знае ли как да включа този телефон?
Телефона си работи но само като е изключен от кабела в подлакатника, щом му щракна буксата тел. изгасва
колата е без навигация, предполагам е с "малкия борд" има на волана копче с едно говорещо човече и на cd-то копче с слушалка и "tel"
Пробвах на контакт, на полу контакт, изключена и веднага щом включа буксата за секунда на тел. изписва "storage full" и гасне
Когато няма сим карта при вкл. на буксата директно гасне, забелязах че ако колата е десетина мин. в "покои" мога да вкл. буксата, но като дам контакт и пак тел. гасне, имам чувството че дава на късо нещо.
Стария собственик каза че не е ползвал тел. обаче на cd-то е светел бутона "tel" но след като е дръпнал телефона от буксата в подлакатника "явно е загубил връзка с колата" Каква връзка губи при положение че се свързва с кабел незнам
По лесния вариант е да си взема един Парот но предпочитам оригиналният вариант
Ако можете да ми помогнете ще съм ви благодарен
Поздрави.
Последна промяна sv на 28 Авг 2014, 10:40, променена общо 1 път
- muleshkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е87 118Д
Re: Проблем с Motorola v50 e53
Оригинален вариант има и с блутут но процедурата е малко отчайваща от една страна
- sv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 328 touring
Re:Решен! Проблем с Motorola v50 e53
Проблема беше в централата в багажника, след смяната и телефона тръгна
Благодаря на колегата Retrofit
Благодаря на колегата Retrofit

Re: Решен! Проблем с Motorola v50 e53
Бих искал да използвам темата за сходен проблем.
Имам Motorola V50, телефонът работи коректно, менюто на навигацията също работи и управлението от волана заедно с инфото на инфо дисплея под километража работи. Проблемът е че когато набера или вдигна на някой не чувам звука от аудио системата на автомобила.
Някой сблъсквал ли се е с този проблем и знае ли къде може да е проблемът?
Благодаря предварително.
Имам Motorola V50, телефонът работи коректно, менюто на навигацията също работи и управлението от волана заедно с инфото на инфо дисплея под километража работи. Проблемът е че когато набера или вдигна на някой не чувам звука от аудио системата на автомобила.
Някой сблъсквал ли се е с този проблем и знае ли къде може да е проблемът?
Благодаря предварително.
4 мнения
• Страница 1 от 1