IPod X5 E70
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
IPod X5 E70
Колеги,
доста се рових из форума, но нещо не мога да се ориентирам. За Х5 Е70 говорим с нави Профешанъл. Прочетох на няколко места, че може на IDrive да ми се визулаизират списъците с песните от АйПод-а и въобще да си управлявам през АйДрайва. Имам AUX и си купх кабел за AUX от едната страна и от другата страна с голямата букса за по-старите АЙПОД-и (новите Айподи са с микро USB). Съответно пробвах с модел Apple IPOD NANO 4 генерация, но не ми се визуализира. Дриг модел АиПод ли трябва да пробвам?
доста се рових из форума, но нещо не мога да се ориентирам. За Х5 Е70 говорим с нави Профешанъл. Прочетох на няколко места, че може на IDrive да ми се визулаизират списъците с песните от АйПод-а и въобще да си управлявам през АйДрайва. Имам AUX и си купх кабел за AUX от едната страна и от другата страна с голямата букса за по-старите АЙПОД-и (новите Айподи са с микро USB). Съответно пробвах с модел Apple IPOD NANO 4 генерация, но не ми се визуализира. Дриг модел АиПод ли трябва да пробвам?

Re: IPod X5 E70
Koliu написа:Колеги,
За да можеш да управляваш IPod-а и да ти се покават песните на навигацията трябва да имаш такъв кабел
Ако нямаш много е вероятно колата да няма модул за IPod-а
тогава ти трябва това нещо
http://www.xbimmers.com/forums/attachme ... 1241642524

Имама това:
http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=4445
Но на автомобила нямам USB вход на колата.
http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=4445
Но на автомобила нямам USB вход на колата.
Значи нямаш IPOD адаптер. За мометна можеш само да слушаш аналогов сигнал от слушалките на Ipod или друго MP3 плейърче без да го командваш.
Обратната връзка (командването )е от USB-то което нямаш. Можеш да разгледаш PDF-a от горния линк и ще ти стане ясно.
Обратната връзка (командването )е от USB-то което нямаш. Можеш да разгледаш PDF-a от горния линк и ще ти стане ясно.

b.m.w написа:Значи нямаш IPOD адаптер. За мометна можеш само да слушаш аналогов сигнал от слушалките на Ipod или друго MP3 плейърче без да го командваш.
Аз от всичко, което изчетох разбрах, че като нямам УСБ, просто АйПода няма да се зарежда... Но изглежда бъркам някъде...
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Да помогна малко по темата:
Има специален заводски модул (MULF2 High SVS), който се слага на мястото на текущия нормален блутут модул (TCU или MULF) и той има USB вход, към който може да се закача USB Flash или Apple iPod/iPhone. Това е най-изчистения и работещ вариант за външен вход. Модула е малко екзотичен, по-трудно се намира и струва към 300лв на старо, но си заслужава усилието.
Има специален заводски модул (MULF2 High SVS), който се слага на мястото на текущия нормален блутут модул (TCU или MULF) и той има USB вход, към който може да се закача USB Flash или Apple iPod/iPhone. Това е най-изчистения и работещ вариант за външен вход. Модула е малко екзотичен, по-трудно се намира и струва към 300лв на старо, но си заслужава усилието.
Only dead fish follow the stream...
6 мнения
• Страница 1 от 1