IPod X5 E70

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

IPod X5 E70

Мнение от Koliu » 26 Юли 2013, 23:18

Колеги,
доста се рових из форума, но нещо не мога да се ориентирам. За Х5 Е70 говорим с нави Профешанъл. Прочетох на няколко места, че може на IDrive да ми се визулаизират списъците с песните от АйПод-а и въобще да си управлявам през АйДрайва. Имам AUX и си купх кабел за AUX от едната страна и от другата страна с голямата букса за по-старите АЙПОД-и (новите Айподи са с микро USB). Съответно пробвах с модел Apple IPOD NANO 4 генерация, но не ми се визуализира. Дриг модел АиПод ли трябва да пробвам? :dunno:

Потребител
Аватар

Re: IPod X5 E70

Мнение от b.m.w » 30 Юли 2013, 12:41

Koliu написа:Колеги,
доста се рових из форума, но нещо не мога да се ориентирам. За Х5 Е70 говорим с нави Профешанъл. Прочетох на няколко места, че може на IDrive да ми се визулаизират списъците с песните от АйПод-а и въобще да си управлявам през АйДрайва. Имам AUX и си купх кабел за AUX от едната страна и от другата страна с голямата букса за по-старите АЙПОД-и (новите Айподи са с микро USB). Съответно пробвах с модел Apple IPOD NANO 4 генерация, но не ми се визуализира. Дриг модел АиПод ли трябва да пробвам? :dunno:

За да можеш да управляваш IPod-а и да ти се покават песните на навигацията трябва да имаш такъв кабел
Изображение
Ако нямаш много е вероятно колата да няма модул за IPod-а
тогава ти трябва това нещо
http://www.xbimmers.com/forums/attachme ... 1241642524
:driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 30 Юли 2013, 16:24

Имама това:
http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=4445

Но на автомобила нямам USB вход на колата.

Потребител
Аватар

Мнение от b.m.w » 30 Юли 2013, 17:01

Значи нямаш IPOD адаптер. За мометна можеш само да слушаш аналогов сигнал от слушалките на Ipod или друго MP3 плейърче без да го командваш.
Обратната връзка (командването )е от USB-то което нямаш. Можеш да разгледаш PDF-a от горния линк и ще ти стане ясно.
:driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 31 Юли 2013, 9:40

b.m.w написа:Значи нямаш IPOD адаптер. За мометна можеш само да слушаш аналогов сигнал от слушалките на Ipod или друго MP3 плейърче без да го командваш.
Обратната връзка (командването )е от USB-то което нямаш. Можеш да разгледаш PDF-a от горния линк и ще ти стане ясно.

Аз от всичко, което изчетох разбрах, че като нямам УСБ, просто АйПода няма да се зарежда... Но изглежда бъркам някъде...

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 01 Авг 2013, 8:37

Да помогна малко по темата:
Има специален заводски модул (MULF2 High SVS), който се слага на мястото на текущия нормален блутут модул (TCU или MULF) и той има USB вход, към който може да се закача USB Flash или Apple iPod/iPhone. Това е най-изчистения и работещ вариант за външен вход. Модула е малко екзотичен, по-трудно се намира и струва към 300лв на старо, но си заслужава усилието.
Only dead fish follow the stream...

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6