ВАРИАНТНО КОДИРАНЕ Е53 3.0D 2006
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
ВАРИАНТНО КОДИРАНЕ Е53 3.0D 2006
Здравейте,
имам странен проблем от вчера. При спиране / на светофар,паркинг и т.н. / се получава едно ритане отзад. Днес бях на диагностика, даде грешка ABS / Вариантно кодиране неизправно C1F1E /каквото и да означава това и не може да бъде изтрито като грешка. И друг не толкова фрапантен проблем - телефона както си работеше с EXTRA SIM на МТЕЛ изчезна напълно и ми изписва INSERT SIM CARD, пробвах с друга карта - не става, пробвах да синхронизирам IPHONE 4 телефона го намира но не може да изгради връзка
имам странен проблем от вчера. При спиране / на светофар,паркинг и т.н. / се получава едно ритане отзад. Днес бях на диагностика, даде грешка ABS / Вариантно кодиране неизправно C1F1E /каквото и да означава това и не може да бъде изтрито като грешка. И друг не толкова фрапантен проблем - телефона както си работеше с EXTRA SIM на МТЕЛ изчезна напълно и ми изписва INSERT SIM CARD, пробвах с друга карта - не става, пробвах да синхронизирам IPHONE 4 телефона го намира но не може да изгради връзка
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
Re: ВАРИАНТНО КОДИРАНЕ Е53 3.0D 2006
това с телефона е прекъснат един кабел който го сменях два пъти и пак се прецака и вече не ползвам телефона.в бмв беше стотина лева по памет.успех
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
Re: ВАРИАНТНО КОДИРАНЕ Е53 3.0D 2006
идва от таблото минава под лоста за скоростите ,под ръчната спирачка и влиза в телефона.трябва да свалиш цялата конзола над тунела и можеш да свалиш кабела и да го прозвъниш да видиш кой е прекъснат и запояваш и готово.
- Venkata
- младши ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1