X5 E70 Американка- проблеми?
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- acrimonious69
- Потребител
-
X5 E70 Американка- проблеми?
Здравейте, пичове!
Това е най- полезният форум, затова отново се обръщам към вас- харесал съм си Х5 Е70, която обаче е от Америка. Освен това, че имам голям километраж с мили и малък с километри, нещо друго различно, което да ме плаши/ дразни/ пречи има ли?
Предварително благодаря!
Това е най- полезният форум, затова отново се обръщам към вас- харесал съм си Х5 Е70, която обаче е от Америка. Освен това, че имам голям километраж с мили и малък с километри, нещо друго различно, което да ме плаши/ дразни/ пречи има ли?

Предварително благодаря!

Re: X5 E70 Американка- проблеми?
Моментния разход (стрелката под оборотомера) е в мили/галон
отчитането на температурата е в * фаренхайт (може да се смени)
Радио-тунера е за САЩ - при някои може да се сменя региона, при други трябва да се смени целия модул
отчитането на температурата е в * фаренхайт (може да се смени)
Радио-тунера е за САЩ - при някои може да се сменя региона, при други трябва да се смени целия модул
- acrimonious69
- Потребител
-
tsb_bg написа:Радио-тунера е за САЩ - при някои може да се сменя региона, при други трябва да се смени целия модул
Извинявай, можеш ли да дадеш повече инфо за това, защото съм технически неграмотен

Някои от станциите не можеш да избереш въобще, а някои са с лошо качество. Честотния диапазон е същия, но стандартните честоти, които се ползват и които тунера избира автоматично са различни
На по-старите модели това се оправя от настройките за региона в сервизното (скритото) меню на радио модула (през MID-а или NAVI-то)
При по-новите е записан само един регион - САЩ и не може да се променя. Тогава се сменя модула с нов за Европа
На по-старите модели това се оправя от настройките за региона в сервизното (скритото) меню на радио модула (през MID-а или NAVI-то)
При по-новите е записан само един регион - САЩ и не може да се променя. Тогава се сменя модула с нов за Европа
- acrimonious69
- Потребител
-
И последно- имаш ли идея колко ориентировъчно струва този модул? Съвсем грубо- 200/ 500/ 1000/ 1500...т.н. ?
Зависи колата дали е с MID или NAVI. В първия случай тунера е отпред в касетофона/CD-то, а във втория отделно отзад в багажника.
Цени ???? най-различни - виж обявите
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
tsb_bg написа:Зависи колата дали е с MID или NAVI. В първия случай тунера е отпред в касетофона/CD-то, а във втория отделно отзад в багажника.
Само дето колегата говори за Е70 а не за Е53

Прав си то и в заглавието и в първия пост си пише ама аз като сега съм на вълна Е53 .... 

- acrimonious69
- Потребител
-
tsb_bg написа:Прав си то и в заглавието и в първия пост си пише ама аз като сега съм на вълна Е53 ....
Та последно- при Е70 има ли го този проблем и колко струва този модул ?

Цената на нов е 530 лв.
На старо нямам идея колко може да струва, но се вгражда и в 3-та, 5-та и 7-ма серия (т.е. не е някакво изключение)
Това което съм писал по-горе за промяна на региона през сервизното меню важи за Е53 (и то за някои модели само)
Моя е грешката, че недогледах за какво иде реч. Извинявай
На старо нямам идея колко може да струва, но се вгражда и в 3-та, 5-та и 7-ма серия (т.е. не е някакво изключение)
Това което съм писал по-горе за промяна на региона през сервизното меню важи за Е53 (и то за някои модели само)
Моя е грешката, че недогледах за какво иде реч. Извинявай
10 мнения
• Страница 1 от 1