навигация и радио за Х6 но от Щатите
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
навигация и радио за Х6 но от Щатите
Колеги,
случая е следния- мога да си купя Х6 2008 година от щатите.
какво трябва да се направи за да заработи навигацията в България и да проработи радиото пак в България?
има навигационен компютър- въпроса ми е трябва ли самите модолу да се сменят....
какво трябва да се направи за да заработи навигацията в България и да проработи радиото пак в България?
има навигационен компютър- въпроса ми е трябва ли самите модолу да се сменят....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Re: навигация и радио за Х6 но от Щатите
alexsch написа:Колеги,
Когато си купиш ми пиши на лична,ще го минем на европейския стандарт,без да сменяш нищто .

2 мнения
• Страница 1 от 1