Преден прозорец, Х5, Е53, 2004 г.,проблеми!
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- veso2710
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Х5, E70 LCI
Преден прозорец, Х5, Е53, 2004 г.,проблеми!
Колеги, ел.прозорецът на шофьорската ми врата се спуска съвсем нормално,но при вдигане задържа някъде по средата,а понякога направо спира-тябва да му се помогне с ръка. Свалях кората-всичко изглежда нормално, мотора не загрява, смазах движещите се части-няма особена промяна...Моля за помощ. Х5, Е53, 2004 дизел. Мерси.
Relax
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Преден прозорец, Х5, Е53, 2004 г.,проблеми!
veso2710 написа:Колеги, ел.прозорецът на шофьорската ми врата се спуска съвсем нормално,но при вдигане задържа някъде по средата,а понякога направо спира-тябва да му се помогне с ръка. Свалях кората-всичко изглежда нормално, мотора не загрява, смазах движещите се части-няма особена промяна...Моля за помощ. Х5, Е53, 2004 дизел. Мерси.
Колега ,сигурно е идентичен проблема като при Е46- едва ли са измислили нов механизъм.
Принципно самото жило се подпира от едно палче - което БМВ са решили да е от пластмаса...то се чупи с времето и ,побългаряването е с тел..като свалиш кората...
Едва ли е различно ето ти темата при Е46 :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=280159&start=15 - дал съм снимка,как трябав да седи,и сега като е отчупено как седи..верно е малко смешно с тел,но нито го вижда някой - нито нищо...вече ако иам ремонтен комплект само за тази част - по-добре да се смени

Дано помогне...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- veso2710
- кандидат ентусиаст
-
Gqbriel написа:veso2710 написа:Колеги, ел.прозорецът на шофьорската ми врата се спуска съвсем нормално,но при вдигане задържа някъде по средата,а понякога направо спира-тябва да му се помогне с ръка. Свалях кората-всичко изглежда нормално, мотора не загрява, смазах движещите се части-няма особена промяна...Моля за помощ. Х5, Е53, 2004 дизел. Мерси.
Колега ,сигурно е идентичен проблема като при Е46- едва ли са измислили нов механизъм.
Принципно самото жило се подпира от едно палче - което БМВ са решили да е от пластмаса...то се чупи с времето и ,побългаряването е с тел..като свалиш кората...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=280159&start=15 - дал съм снимка,как трябав да седи,и сега като е отчупено как седи..верно е малко смешно с тел,но нито го вижда някой - нито нищо...вече ако иам ремонтен комплект само за тази част - по-добре да се сменивсичко според зависи
![]()
Дано помогне...
Мерси,колега-прегледах темата...засяга доста проблеми и мисля,че много ще ми помогне.

Relax
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
veso2710 написа:Gqbriel написа:veso2710 написа:Колеги, ел.прозорецът на шофьорската ми врата се спуска съвсем нормално,но при вдигане задържа някъде по средата,а понякога направо спира-тябва да му се помогне с ръка. Свалях кората-всичко изглежда нормално, мотора не загрява, смазах движещите се части-няма особена промяна...Моля за помощ. Х5, Е53, 2004 дизел. Мерси.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=280159&start=15 - дал съм снимка,как трябав да седи,и сега като е отчупено как седи..верно е малко смешно с тел,но нито го вижда някой - нито нищо...вече ако иам ремонтен комплект само за тази част - по-добре да се сменивсичко според зависи
![]()
Дано помогне...
Мерси,колега-прегледах темата...засяга доста проблеми и мисля,че много ще ми помогне.
Да кажеш после какво е станало,и един съвет,една идея по-лесно ще е ако има кой да помогне ,когато просто стягаш,за да задържи жилото в леглото му.Отделно ,за да стане наистина здраве хвани под и над частта която е излезнала

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- veso2710
- кандидат ентусиаст
-
Gqbriel написа:veso2710 написа:Gqbriel написа:veso2710 написа:Колеги, ел.прозорецът на шофьорската ми врата се спуска съвсем нормално,но при вдигане задържа някъде по средата,а понякога направо спира-тябва да му се помогне с ръка. Свалях кората-всичко изглежда нормално, мотора не загрява, смазах движещите се части-няма особена промяна...Моля за помощ. Х5, Е53, 2004 дизел. Мерси.
![]()
Дано помогне...
Да кажеш после какво е станало,и един съвет,една идея по-лесно ще е ако има кой да помогне ,когато просто стягаш,за да задържи жилото в леглото му.Отделно ,за да стане наистина здраве хвани под и над частта която е излезнала
Сега прозорецът си работи нормално (не знам как...),казаха ми,че може би е било от студа(проблемът),и смазката е помогнала..
Благодаря на колегите,които изпратиха мнение

Relax
- veso2710
- кандидат ентусиаст
-
Почти два месеца от последното ми мнение,прозореца работи отлично,а имаше доста студени дни оттогава. Мога единствено да предположа,че е от смазването. 

Relax
6 мнения
• Страница 1 от 1