Оригинално TV за Х5 Е70

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Оригинално TV за Х5 Е70

Мнение от X5 E70 » 19 Май 2011, 6:46

Запалил съм се да си сложа TV в колата, не знам за кво ми е ма оня ден кат се прибирах към българия минах и се запознах с тези :mrgreen:
http://cgi.ebay.de/original-BMW-digital ... 51994a0092
Цената която спазарих е 1000 Евро с ДДС с монтажа, може да се плати нето, все пак Х5-ците ни са фирмени и е разход :mrgreen:
ТV-тата са фабрично нови и включват всички модули и жици

Идеята ми е ако има и други желаещи да им се обадим и да наведем още цената
Да се вдигнем за една екскурзийка до Германията - ем ше ни сложат TV-та, ем сме в Мюнхен при биричката и вурстовете :bchug: а и Метцинген е на 200 км за малко шопинг на маркови парцали :mrgreen:
RENT-A-CAR-а (SIXT) е от мен че ми е дебела отстъпката а и аз по влакове не моем се возим :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70 35d, S8;
Мечтае да кара: X5M
Детайли за колата: super reza4ka!

Re: Оригинално TV за Х5 Е70

Мнение от E70 3.0SD » 19 Май 2011, 21:02

Що не ги сложим в България :kuku: И аз съжалявам за тази екстра, че може да пропусна оставката на Бойко по ТВ някоя вечер като се прибирам към къщи :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 20 Май 2011, 10:11

E70 3.0SD написа:Що не ги сложим в България :kuku: И аз съжалявам за тази екстра, че може да пропусна оставката на Бойко по ТВ някоя вечер като се прибирам към къщи :mrgreen:

Щото тука има само 2 варианта:
- АВИТЕЛ - афтърмаркет на цената на оригинално щото Люси е умрел от глад
- официален дилър - това тука няма кой да ти го направи. Ще се учат на твоята кола, най-накрая ше ти отрежат главата с цена около 4-5 000 лв. Остави че половината неща няма да ти работят а отговора ще е че има несъвместимост щото не е фабрично монтирано.
НЕ, БЛАГОДАРЯ. Все още отстранявам щетите от ,,гаранционните ремонти,, на камор

П.П. Още ли има хора дет ходят по нашите ,,официални,, дилъри ??????

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 20 Май 2011, 11:35

Още ме е яд, че не можахме да се видим лайв и да поговорим.
Колега, не всички са като Камор. Питал съм дилъра точно по този въпрос. Цената, която ми казаха беше около 2500 (по памет). Правили са няколко джипки, всичко става без грижи. За мен лично ТВ-то е безмислено прахосване на пари. Но хора и желания всякакви.

P.S. За твоя огромна изненада все още има по някой заблуден, който е доволен от дилъра си и продължава да го посещава. :)
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 21 Май 2011, 6:59

cww написа:
P.S. За твоя огромна изненада все още има по някой заблуден, който е доволен от дилъра си и продължава да го посещава. :)

Сигурно щото имаш съученичка ,работеща там . :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 25 Май 2011, 19:47

От тези:
http://www.individual-cars.com/xshop/pr ... 5-E70.html
съм купувал оригинална камера за задно виждане-пълен комплект.Имат всички възможни оригинални гъзарии за BMW.Коректни са и след плащане стоката е тук за около 4-5 дни.Е, ясно е, че не монтират, де, но тук в България съществуват къде, къде по-добри, качествени и евтини решения за монтаж на всякаква мултимедия освен АВИТЕЛ или КАМОР.....Ако не вярваш питай някой от модераторите на форум Е39 или Е60(особено на Е60...и двамата), пък и не само те. ;)
Лично за мен наличието на TV в колата си е сериозна екстра.Освен телевизията,наличието на TV тунер, който в случая е дигитален прави нещата възможни за монтаж на камера за задно виждане, но все пак, всеки си знае....
EDIT:Сега виждам, че продавачът от Ebay и тези, които препоръчвам аз, са едни и същи.. :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 25 Май 2011, 20:29

joropc написа:От тези:
http://www.individual-cars.com/xshop/pr ... 5-E70.html
съм купувал оригинална камера за задно виждане-пълен комплект.Имат всички възможни оригинални гъзарии за BMW.Коректни са и след плащане стоката е тук за около 4-5 дни.Е, ясно е, че не монтират, де, но тук в България съществуват къде, къде по-добри, качествени и евтини решения за монтаж на всякаква мултимедия освен АВИТЕЛ или КАМОР.....Ако не вярваш питай някой от модераторите на форум Е39 или Е60(особено на Е60...и двамата), пък и не само те. ;)
Лично за мен наличието на TV в колата си е сериозна екстра.Освен телевизията,наличието на TV тунер, който в случая е дигитален прави нещата възможни за монтаж на камера за задно виждане, но все пак, всеки си знае....
EDIT:Сега виждам, че продавачът от Ebay и тези, които препоръчвам аз, са едни и същи.. :lol:

Да, едни и същи са. И монтират, аз вече се договорих с тях 1000 Евро с монтажа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E63 650
Мечтае да кара: BMW М6

Мнение от simke78 » 01 Апр 2012, 7:53

Колеги здравейте,знаете ли дали монтират ТВ тунер за 650,Е63,2007?Ако знаете и тук в София някъде,където си заслужава,моля пишете.Благодаря.

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 02 Апр 2012, 12:37

Сигурно не е тука мястото, но все пак. Преди месец си монтирах абсолютно сам оригиналния TV Retrofit комплект на E60-то ми.
1. Няма абсолютно никакво предимство тунера да е хибриден, т.е. аналогов и цифров - цифровата част е само MPEG2 и няма да става за България като спрат (някога след година, две, три) аналоговото излъчване.
2. Цената е ... неоправдано висока
3. Не е кой знае колко трудно да се направи монтажа, нищо че се свалят сума ти кори и елементи. При мен поне нищо не се счупи или започна да скърца. Верно отнема цял ден, но не струва 50лв на час или там колкото взимат крадците, пардон дилърите.
4. Кодирането е ... детска игра
5. Ако имате тунер задната камера излиза без пари почти (това престои да го тествам)

Имам останал чисто нов аналогов тунер, за който съм почти сигурен че става и за Е70 (става със сигурност за Е60/61 и Е63/64). Имам и оптичните кабели и конектори. Ако някой проявява интерес да ми пише.

Специално за Е63/Е64 цената на аналогов ретрофит кит е ... 1/3 да не кажа 1/4 от тази (включително с монтажа и кодирането).
Only dead fish follow the stream...

Аватар
Кара: BMW E60 525i
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от bib0555 » 21 Юни 2015, 10:27

Да разбирам ли,че ако имам аналогов тунер мога да си сложа камера за заден ход без проблем ? :bchug:

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6