Оригинално TV за Х5 Е70
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Оригинално TV за Х5 Е70
Запалил съм се да си сложа TV в колата, не знам за кво ми е ма оня ден кат се прибирах към българия минах и се запознах с тези
http://cgi.ebay.de/original-BMW-digital ... 51994a0092
Цената която спазарих е 1000 Евро с ДДС с монтажа, може да се плати нето, все пак Х5-ците ни са фирмени и е разход
ТV-тата са фабрично нови и включват всички модули и жици
Идеята ми е ако има и други желаещи да им се обадим и да наведем още цената
Да се вдигнем за една екскурзийка до Германията - ем ше ни сложат TV-та, ем сме в Мюнхен при биричката и вурстовете
а и Метцинген е на 200 км за малко шопинг на маркови парцали 
RENT-A-CAR-а (SIXT) е от мен че ми е дебела отстъпката а и аз по влакове не моем се возим

http://cgi.ebay.de/original-BMW-digital ... 51994a0092
Цената която спазарих е 1000 Евро с ДДС с монтажа, може да се плати нето, все пак Х5-ците ни са фирмени и е разход

ТV-тата са фабрично нови и включват всички модули и жици
Идеята ми е ако има и други желаещи да им се обадим и да наведем още цената
Да се вдигнем за една екскурзийка до Германията - ем ше ни сложат TV-та, ем сме в Мюнхен при биричката и вурстовете

RENT-A-CAR-а (SIXT) е от мен че ми е дебела отстъпката а и аз по влакове не моем се возим

- E70 3.0SD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70 35d, S8;
- Мечтае да кара: X5M
- Детайли за колата: super reza4ka!
Re: Оригинално TV за Х5 Е70
Що не ги сложим в България
И аз съжалявам за тази екстра, че може да пропусна оставката на Бойко по ТВ някоя вечер като се прибирам към къщи 

E70 3.0SD написа:Що не ги сложим в БългарияИ аз съжалявам за тази екстра, че може да пропусна оставката на Бойко по ТВ някоя вечер като се прибирам към къщи
Щото тука има само 2 варианта:
- АВИТЕЛ - афтърмаркет на цената на оригинално щото Люси е умрел от глад
- официален дилър - това тука няма кой да ти го направи. Ще се учат на твоята кола, най-накрая ше ти отрежат главата с цена около 4-5 000 лв. Остави че половината неща няма да ти работят а отговора ще е че има несъвместимост щото не е фабрично монтирано.
НЕ, БЛАГОДАРЯ. Все още отстранявам щетите от ,,гаранционните ремонти,, на камор
П.П. Още ли има хора дет ходят по нашите ,,официални,, дилъри ??????
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Още ме е яд, че не можахме да се видим лайв и да поговорим.
Колега, не всички са като Камор. Питал съм дилъра точно по този въпрос. Цената, която ми казаха беше около 2500 (по памет). Правили са няколко джипки, всичко става без грижи. За мен лично ТВ-то е безмислено прахосване на пари. Но хора и желания всякакви.
P.S. За твоя огромна изненада все още има по някой заблуден, който е доволен от дилъра си и продължава да го посещава.
Колега, не всички са като Камор. Питал съм дилъра точно по този въпрос. Цената, която ми казаха беше около 2500 (по памет). Правили са няколко джипки, всичко става без грижи. За мен лично ТВ-то е безмислено прахосване на пари. Но хора и желания всякакви.
P.S. За твоя огромна изненада все още има по някой заблуден, който е доволен от дилъра си и продължава да го посещава.

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
cww написа:
Сигурно щото имаш съученичка ,работеща там .

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
От тези:
http://www.individual-cars.com/xshop/pr ... 5-E70.html
съм купувал оригинална камера за задно виждане-пълен комплект.Имат всички възможни оригинални гъзарии за BMW.Коректни са и след плащане стоката е тук за около 4-5 дни.Е, ясно е, че не монтират, де, но тук в България съществуват къде, къде по-добри, качествени и евтини решения за монтаж на всякаква мултимедия освен АВИТЕЛ или КАМОР.....Ако не вярваш питай някой от модераторите на форум Е39 или Е60(особено на Е60...и двамата), пък и не само те.
Лично за мен наличието на TV в колата си е сериозна екстра.Освен телевизията,наличието на TV тунер, който в случая е дигитален прави нещата възможни за монтаж на камера за задно виждане, но все пак, всеки си знае....
EDIT:Сега виждам, че продавачът от Ebay и тези, които препоръчвам аз, са едни и същи..
съм купувал оригинална камера за задно виждане-пълен комплект.Имат всички възможни оригинални гъзарии за BMW.Коректни са и след плащане стоката е тук за около 4-5 дни.Е, ясно е, че не монтират, де, но тук в България съществуват къде, къде по-добри, качествени и евтини решения за монтаж на всякаква мултимедия освен АВИТЕЛ или КАМОР.....Ако не вярваш питай някой от модераторите на форум Е39 или Е60(особено на Е60...и двамата), пък и не само те.

Лично за мен наличието на TV в колата си е сериозна екстра.Освен телевизията,наличието на TV тунер, който в случая е дигитален прави нещата възможни за монтаж на камера за задно виждане, но все пак, всеки си знае....
EDIT:Сега виждам, че продавачът от Ebay и тези, които препоръчвам аз, са едни и същи..

joropc написа:От тези:
Да, едни и същи са. И монтират, аз вече се договорих с тях 1000 Евро с монтажа
- simke78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E63 650
- Мечтае да кара: BMW М6
Колеги здравейте,знаете ли дали монтират ТВ тунер за 650,Е63,2007?Ако знаете и тук в София някъде,където си заслужава,моля пишете.Благодаря.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Сигурно не е тука мястото, но все пак. Преди месец си монтирах абсолютно сам оригиналния TV Retrofit комплект на E60-то ми.
1. Няма абсолютно никакво предимство тунера да е хибриден, т.е. аналогов и цифров - цифровата част е само MPEG2 и няма да става за България като спрат (някога след година, две, три) аналоговото излъчване.
2. Цената е ... неоправдано висока
3. Не е кой знае колко трудно да се направи монтажа, нищо че се свалят сума ти кори и елементи. При мен поне нищо не се счупи или започна да скърца. Верно отнема цял ден, но не струва 50лв на час или там колкото взимат крадците, пардон дилърите.
4. Кодирането е ... детска игра
5. Ако имате тунер задната камера излиза без пари почти (това престои да го тествам)
Имам останал чисто нов аналогов тунер, за който съм почти сигурен че става и за Е70 (става със сигурност за Е60/61 и Е63/64). Имам и оптичните кабели и конектори. Ако някой проявява интерес да ми пише.
Специално за Е63/Е64 цената на аналогов ретрофит кит е ... 1/3 да не кажа 1/4 от тази (включително с монтажа и кодирането).
1. Няма абсолютно никакво предимство тунера да е хибриден, т.е. аналогов и цифров - цифровата част е само MPEG2 и няма да става за България като спрат (някога след година, две, три) аналоговото излъчване.
2. Цената е ... неоправдано висока
3. Не е кой знае колко трудно да се направи монтажа, нищо че се свалят сума ти кори и елементи. При мен поне нищо не се счупи или започна да скърца. Верно отнема цял ден, но не струва 50лв на час или там колкото взимат крадците, пардон дилърите.
4. Кодирането е ... детска игра
5. Ако имате тунер задната камера излиза без пари почти (това престои да го тествам)
Имам останал чисто нов аналогов тунер, за който съм почти сигурен че става и за Е70 (става със сигурност за Е60/61 и Е63/64). Имам и оптичните кабели и конектори. Ако някой проявява интерес да ми пише.
Специално за Е63/Е64 цената на аналогов ретрофит кит е ... 1/3 да не кажа 1/4 от тази (включително с монтажа и кодирането).
Only dead fish follow the stream...
- bib0555
-
-
- Кара: BMW E60 525i
- Мечтае да кара: МиГ-29
Да разбирам ли,че ако имам аналогов тунер мога да си сложа камера за заден ход без проблем ? 

10 мнения
• Страница 1 от 1