Национална сбирка Х-серии!!!
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Национална сбирка Х-серии!!!
Искам да почна с извинение към модераторите защото знам че тук не е мястото за такава тема но искам да влязат в положението и да подкрепят първия опит за някакво напиване в този раздел! Благодаря!
Колеги имам е покана от един много гостоприемен наш колега от форума за напиване на вила разположена почти в географския център на България така че ще е удобно за всички. Виличката е много симпатична и може да си ударим един приятен уикенд на чист въздух! Би ми било интересно да се запозная с всички ви защото от хората до сега които съм срещнал от този раздел всички са много точни!
Би ми било много приятно да се съберем и дори ако някой е по-добър фотограф може да ударим някоя друга фотосесийка! Принципно мислех да черпя за РД(няма да ми се размине все ще почерпим
) ама по-добре сами да си избере ме дата че да присъстваме колко се може повече хора! Така или иначе лично аз вече съм резервиран по абитуриентските балове! Бих се радвал всички да имат положително мнение за идеята и по възможност да предлагат дати!
Ето и някой снимки на виличката(благодарности към колегата Х ама няма да го споменавам кой е):

Колеги имам е покана от един много гостоприемен наш колега от форума за напиване на вила разположена почти в географския център на България така че ще е удобно за всички. Виличката е много симпатична и може да си ударим един приятен уикенд на чист въздух! Би ми било интересно да се запозная с всички ви защото от хората до сега които съм срещнал от този раздел всички са много точни!

Ето и някой снимки на виличката(благодарности към колегата Х ама няма да го споменавам кой е):

Последна промяна TPAKTOP на 11 Апр 2011, 22:34, променена общо 3 пъти

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Национален събор Х-серии!!!
Така, ще взема компо че да слушаме музика, ако не някъв лаптоп тря вземете, ще вземем некви 2+1 тонколонки за приятна сръбска музика
Има барбекю, ала бала

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Re: Национален събор Х-серии!!!
Kroki написа:Така, ще взема компо че да слушаме музика, ако не някъв лаптоп тря вземете, ще вземем некви 2+1 тонколонки за приятна сръбска музика![]()
Има барбекю, ала бала
![]()
Че нали имаме убави музики у ЖиБките, само едно зарядно ни треа че акумулаторите на Х5 не са сред силните им страни

- Kroki
- Дон Кроки
-
Re: Национална сбирка Х-серии!!!
Ще го уредим 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
X5 E70 написа:Ми казвайте дата
Аз предлагам 27, 28 и 29 Май?! Юни месец вече ще е трудно да се намерим а и в началото на Юни вилата е заета!

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Вилата не е в София а между Троян и Габрово! Точно в центъра на България!

- Kroki
- Дон Кроки
-
Заета е само първия уикенд, след това вировете се стоплят и ша се чипуркате 

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Имах възможност да се запозная с колегата домакин и си мисля, че ще стане страхотна среща. Проблема е обаче, че аз лично ще мога да отговоря непосредствено преди срещата, че пролетно-лятно време професионалните ми мероприятия и ангажименти са много и имам една камара пътувания навън и в страната.
Фиксирайте дата (баш богатите тартори да го направят
) и аз ще се опитам да се нагодя спрямо нея.
Фиксирайте дата (баш богатите тартори да го направят

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
С най-голямо удоволствие, но преди 22-ри май ще ми е абсолютно невъзможно. 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
MCar написа:С най-голямо удоволствие, но преди 22-ри май ще ми е абсолютно невъзможно.
Ами и аз съм ангажиран да возя разни абитуриенти и за това предложих последния уикенд на май! Давайте и вие предложения!

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
TPAKTOP написа:MCar написа:С най-голямо удоволствие, но преди 22-ри май ще ми е абсолютно невъзможно.
Ами и аз съм ангажиран да возя разни абитуриенти и за това предложих последния уикенд на май! Давайте и вие предложения!
И ти ли?

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Toneloker написа:TPAKTOP написа:MCar написа:С най-голямо удоволствие, но преди 22-ри май ще ми е абсолютно невъзможно.
И ти ли?
Всяка Божа година!

- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
За това трябваше да си купите х3,да не ви закачат по баловете
Дайте точна дата за мероприятието и да се организираме.Вилата за колко човека е?

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3