Проблем с озвучаването
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с озвучаването
Здравейте,
имам проблем с аудиото, който се наблюдава отвреме на време.Звука в колоните спира когато си поиска.От предния панел всичко реагира- само няма звук.
Какъв може да е проблема и доколко е отстраним?
имам проблем с аудиото, който се наблюдава отвреме на време.Звука в колоните спира когато си поиска.От предния панел всичко реагира- само няма звук.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Проблем с озвучаването
Ако кажеш и каква е колата... ще е бая по-лесно 

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Радио модул.
Често срещах пролем.Оправя се със смяна.Ако купуваш втора ръка, трябва да внимаваш да не е същия като твоя т.е. трябва да пробваш преди да платиш.Нов е доста скъп...
Често срещах пролем.Оправя се със смяна.Ако купуваш втора ръка, трябва да внимаваш да не е същия като твоя т.е. трябва да пробваш преди да платиш.Нов е доста скъп...
Благодаря 
Няма ли начин за ремонт?Толкова срещан ли е този проблем?
Някакви координати откъде да се купи втора употреба?

Няма ли начин за ремонт?Толкова срещан ли е този проблем?
Някакви координати откъде да се купи втора употреба?
- donvitoff
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d
Аз имам същия проблем с Е39 2001-ва. Какъв е този радио модул и няма ли начин да се фиксне? 

Здравейте, сега пък със следващия модел радиомодул имам проблем, някой да ремонтира тези модули...модела е от 2003 година, няма звук само на 2 от колоните, изглежда крайното стъпало е повредено
- donvitoff
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d
Ivajlo написа:Здравейте,
Както съм писал малко по-нагоре, имах същия проблем...
При мен обаче решение се намери: оказа се, че това произволно спиране/тръгване на аудиото е от mute-а на телефона. Отидох при един приятел, който се занимава с такива техники, той прегледа модула, после прекъсна една жичка от целия сноп, който влиза в него и сега всичко е ОК - музиката не спира

Единствено, ако някой ден реша да ползвам телефона в колата, няма да имам mute при входящо повикване, но мисля че това не е болка за умиране

Дано съм бил полезен

8 мнения
• Страница 1 от 1