Кражба на Х5
Модератор: Технически модератори
Re: Кражба на Х5
TPAKTOP написа:Е гледай ся какво може да постигне Blondy Power със супер силите си![]()
![]()
![]()
Taka се получава кат ти праат дудуци докат караш

Не питам за пострадали щото си си тука при нас ма много ли е поломена отдолу?
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Ами щом искаха да я пишат "тотал"
за съжаление обаче дори нямам вина!
Даваш си колата на някой и след това ти се обаждат да ходиш да си я прибираш с платформа!
Скорости носачи диференциали брони кори и т.н. За съжаление бяха само 4 листа с опис!
А е можело и по-добре!
Сега ще има дозастраховане самоучастие и кви ли не други глупости! 

TPAKTOP написа:Ами щом искаха да я пишат "тотал"за съжаление обаче дори нямам вина!
Даваш си колата на някой и след това ти се обаждат да ходиш да си я прибираш с платформа!
Скорости носачи диференциали брони кори и т.н. За съжаление бяха само 4 листа с опис!
А е можело и по-добре!
Сега ще има дозастраховане самоучастие и кви ли не други глупости!
Баси, поне да я беха докарали до тоталка а то ся само разправии
Аз затва не си давам колата на никой. На кой му треа кола или ше го закарам или има рент а кар и таксита
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Колеги, обратно по темата:
Днес звъннах до Бова кар. БМВ-Германия са пуснали решение на проблема с лесното крадене.
Съветвам ви да отидете до най-близкия официален дилър и да ви обяснят какво се прави. То не е кой-знае какво, но няма да го напиша тук - не се знае кой чете.
П.С. Не би трябвало да ви искат пари.
Днес звъннах до Бова кар. БМВ-Германия са пуснали решение на проблема с лесното крадене.
Съветвам ви да отидете до най-близкия официален дилър и да ви обяснят какво се прави. То не е кой-знае какво, но няма да го напиша тук - не се знае кой чете.
I love the sound of V8 in the morning...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
msi200 написа:Колеги, обратно по темата:
Тъкмо за това и аз преди малко пуснах тема

- msi200
- ентусиаст
-
Ми ще ги поемат.
По-евтино е, отколкото да плащат цяла х5-ца
По-евтино е, отколкото да плащат цяла х5-ца

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Колеги излезе ми първата проформа: 8 листа - 19970лв! Ама ще има още един оглед! Нещо са се заяли за носачите но не разбрах защо?!
Май от Армеец са твърдели че са здрави! Още дори не са поръчали частите кола скоро няма да видя! Добре че зимата свърши! 

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Горещо се надявам да ти ги сменят, че оня ден сменях двата и ме заболя главата като видях колко струват.
Малко вероятно е да са здрави...а в БГ дори няколко хиляди километра са достатъчни, за да си заминат.

Малко вероятно е да са здрави...а в БГ дори няколко хиляди километра са достатъчни, за да си заминат.

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
http://dnes.dir.bg/news/mvr-avtokrazhbi-hienite-8545007
Поне да им кажат имената като ги знаят и да им покажат снимките и всеки попарен да се оправя сам с тях както знае

Поне да им кажат имената като ги знаят и да им покажат снимките и всеки попарен да се оправя сам с тях както знае

cHaunepucTa написа:http://dnes.dir.bg/news/mvr-avtokrazhbi-hienite-8545007
Поне да им кажат имената като ги знаят и да им покажат снимките и всеки попарен да се оправя сам с тях както знае![]()
Нали ви е ясно, че има доста зли хора (буквално) с Х5 и Х6, който ще им разкажат играта за нула време, дори и да не са конкретно виновни. Затова ако им покажат лицата, може да получат нещо по-страшно от присъда...

Моята беше застрахована в Армеец и ми я платиха, в момента карам друга марка, но изчаквам новия модел и след това ще се замисля дали какво да правя, но BMW си е марката която ми е в сърцето........така че ме очаквайте скоро в редиците.......
- msi200
- ентусиаст
-
Моята се опитаха да я гепят тази нощ. Неуспешно, но са разбили ключалката и не ми се отваря шофьорската врата.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Имобилайзери сложиха ли ви от Армеец 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
msi200 написа:Моята се опитаха да я гепят тази нощ. Неуспешно, но са разбили ключалката и не ми се отваря шофьорската врата.
Внимавай в следващите дни,седмици ... най-добре .. скрии колата временно някъде и я подсигури, че ...