Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератор: Технически модератори
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
В случая са само фиксираните камери - 49 на брой, за актуалността на които няма как да съм сигурен. Данните са взети от офроуд форума, където колегите по принцип полагат сериозни усилия в тази посока.
Only dead fish follow the stream...
Колега искам да те питам успя ли да си намериш диск за БИЗНЕС НАВИГАЦИЯТА?
nikolayp написа:За хората с Бизнес навигация, в инфото може да видите какво да очаквате на 2те двд-та -> http://www.ebay.de/itm/BMW-Navi-DVD-201 ... 781wt_1139
По назад в темата, тази година също няма да има бг за бизнес навито

- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Salmi написа:Оправих сеДръпнах си версията със спийд камерите, но ми прави впечатление че са повече от колкото трябва
тоест има места на които е отбелезана спийд камера а там няма
незнам защо така
Колеги, споделете как излизат камерите на екрана, четох, човърках и пак не успявам. Нещо елементарно е предполагам.
Благодаря предварително.
ivo1bg написа:В картата на Източна Европа има и speed cams, които ще може да виждате върху дисплея само ако сте с меню на Английски и ако преди да тръгнете отидете в:
Navigation/Information/On Location/Car/Speedcam, след което се върнете в картата. Това важи за всеки вид ПОИ-та, които искате да се показват на дисплея по време на пътуване.

Колеги,
да сте попадали на следното? BMW Business 2012 - Custom Map with Eastern Europe Coverage:
This DVD is compatible with BMW Navigation Business (M-ASK) manufactured after 03/2007 which has 2D map display capability.
Map data is converted from 2010 Professional DVD and has coverage for Eastern Europe countries like : Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, etc.
Това е DVD, което използва "преправени" карти от professional за business, но има особеност, че работи само на M-ASK-ове след 03/2007.
За съжалание, моя M-ASK е 2006-та, така, че няма как да го тествам. Въпросът ми е колеги, това боклук ли е, или има реален шанс да се използват custom/преправени карти от professional за business?
Поздрави,
Велян
да сте попадали на следното? BMW Business 2012 - Custom Map with Eastern Europe Coverage:
This DVD is compatible with BMW Navigation Business (M-ASK) manufactured after 03/2007 which has 2D map display capability.
Map data is converted from 2010 Professional DVD and has coverage for Eastern Europe countries like : Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, etc.
Това е DVD, което използва "преправени" карти от professional за business, но има особеност, че работи само на M-ASK-ове след 03/2007.
За съжалание, моя M-ASK е 2006-та, така, че няма как да го тествам. Въпросът ми е колеги, това боклук ли е, или има реален шанс да се използват custom/преправени карти от professional за business?
Поздрави,
Велян
Колеги,
Някой може ли да ми помогне с навигационните дискове за България и Европа за е61 (2/2007) с професионална навигация (има 2 слота за дискове). Попрочетох тук, свалих от няколко линка имиджи, записах ги на най-бавна скорост на хубави дискове (вербатим и сони), следвайки препоръките и не тръгва и не тръгва ....... и това вече 4 диска!
Много благодаря за помощта предварително!
Някой може ли да ми помогне с навигационните дискове за България и Европа за е61 (2/2007) с професионална навигация (има 2 слота за дискове). Попрочетох тук, свалих от няколко линка имиджи, записах ги на най-бавна скорост на хубави дискове (вербатим и сони), следвайки препоръките и не тръгва и не тръгва ....... и това вече 4 диска!
Много благодаря за помощта предварително!
- _Maranello_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d
В DVD слота ли сложи диска?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Здраве, безаварийно и безпроблемно!
_Maranello_ написа:В DVD слота ли сложи диска?
Не вярвам да ме питаш сериозно, но да, в ДВД-слота ги слагах всичките!

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
velqn написа:Колеги,
Поздрави,
Велян
Да колега, има такава карта, но не и работи търсенето. Можеш само да си я гледаш на екрана, но не може да те води, защото не може да вкараш адрес. Пичовете пробваха и с по-новите карти да направят нещо за бизнеса, но не се получи............, засега

- _Maranello_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d
mpeople написа:_Maranello_ написа:В DVD слота ли сложи диска?
Не вярвам да ме питаш сериозно, но да, в ДВД-слота ги слагах всичките!
Гледам първо мнение, знам ли, та питам

Здраве, безаварийно и безпроблемно!
Колеги,
След като днес отидох в Дару Кар, се установи, че проблемът е в ДВД-устройството ми - трябва да се подмени! Доста такива подмени са правили там именно по същите причини, така че и на моето си му е дошло времето!
Хубавото е, че поне не е неприлично висока цена (224 лв. с ДДС) и подмяната е за около 1 час, както и това, че го имат на склад!
Благодаря за отговорите все пак!
След като днес отидох в Дару Кар, се установи, че проблемът е в ДВД-устройството ми - трябва да се подмени! Доста такива подмени са правили там именно по същите причини, така че и на моето си му е дошло времето!

Хубавото е, че поне не е неприлично висока цена (224 лв. с ДДС) и подмяната е за около 1 час, както и това, че го имат на склад!

Благодаря за отговорите все пак!
ivo1bg написа:velqn написа:Колеги,
Поздрави,
Велян
Да колега, има такава карта, но не и работи търсенето. Можеш само да си я гледаш на екрана, но не може да те води, защото не може да вкараш адрес. Пичовете пробваха и с по-новите карти да направят нещо за бизнеса, но не се получи............, засега.
Мерси колега!
Има ли смисъл все пак да я пробвам на моята business navigation, която върви на M-ASK преди 2007-ма? Или никакъв шанс. Като се замисля, само картата да ми изкарва, пак е някаква "залъгалка"

Поздрави,
Велян
Здравейте и от мен! Благодаря на ivo1bg и MadChicken. Записах на 4Х на накакъв Maxell(това имах) и тръгна без проблем на Е70 -2007.