Светнаха лампите на таблото Е53
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- nvladev
- Потребител
-
- Кара: E53/3.0D/218
Re: Светнаха лампите на таблото Е53
veso2710 написа:Бях в Дару,смених маслото в раздатъчната кутия и диференциалите. Лампите си светнаха пак - казаха ми, че раздатката е за смяна - около 3600 лв.,не се ремонтира и т.н.
Отидох на друг майстор, който ми свали електромотора на раздатъчната кутия и смени едно пластмасово колело (контактува с един червяк),което се беше износило.
За сега всичко изглежда наред, лампите не светят - надявам се, да нямам повече проблеми. Всичко това-около 200 лв.
Здравей колега, може ли да споделиш къде ти отремонтираха актуатора на Е53. Благодаря предварително.
- homey
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е53
- Мечтае да кара: Боинг 777
Ring Auto, в София, кв. Обеля ще ти свършат работа. Успех!
- nvladev
- Потребител
-
Благодаря колеги, докато чаках някой да напише коментар се оправих сам за символична сума.
nvladev написа:Благодаря колеги, докато чаках някой да напише коментар се оправих сам за символична сума.
Колега, поне сподели как и какво си направил.
- nvladev
- Потребител
-
MMG написа:nvladev написа:Благодаря колеги, докато чаках някой да напише коментар се оправих сам за символична сума.
Колега, поне сподели как и какво си направил.
Търсенето на решенето на проблема се оказа доста лесно. Споделих за проблема на познат монтьор и той ми отремонтира актуатора за около 200лв. с почерпката. Поръча ми части от ибей и го поправи за по- малко от пет дни.
Ако е било зъбното колело същото го има в продавалника за 40-50 лв. Ако на някого се наложи да знае... 

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3