Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератор: Технически модератори
- tachbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d E60 - 530d F10 -530d G30 286hP
- Мечтае да кара: M5
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
Здравеите колеги,
До колкото разбиран , ние с Business navi-то ще си мечтаем за читави навигационни програми от BMW за България. Taka ли излиза?
До колкото разбиран , ние с Business navi-то ще си мечтаем за читави навигационни програми от BMW за България. Taka ли излиза?
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
tachbg написа:Здравеите колеги,
май май...

- vitzata
- Потребител
-
- Кара: BMW E90
- Мечтае да кара: BMW X5
- Детайли за колата: 09.2005, 2,0i, автоматик, нави професионал, ксенон
Здравейте,
Първо искам да благодаря на хората, които допринасят за качеството на темата. На мен лично ми беше изключително полезна, за да обновя навигацията (Професионал). Колата я взех от Германия преди около 3 седмици и на оригиналният диск от 2005 нямаше карти за България. Съответно не бях тествал навигацията до днес. По описаният в темата начин си направих диск, който инсталирах успешно и нещата тръгнаха. Проблемът, който искам да споделя е, че текущото местопложение на колата се разминава с около 200-300 метраот реалното местоположение. Успях да се ориентирам по улиците, които познавам и реално по този начин навигацията не може да се ползва ефективно. Не мисля, че е от диска, който записах, защото пробвах с още едно копие от оригинална навигация от X6 и пак има същото разминаване. Дали проблема е в самата GPS антена или се нуждае от някакви допълнителни настройки. Не съм карал досега BMW - за първи път ми е. Извинявам се ако проблемът е бил коментирам някъде и благодаря предварително.
Първо искам да благодаря на хората, които допринасят за качеството на темата. На мен лично ми беше изключително полезна, за да обновя навигацията (Професионал). Колата я взех от Германия преди около 3 седмици и на оригиналният диск от 2005 нямаше карти за България. Съответно не бях тествал навигацията до днес. По описаният в темата начин си направих диск, който инсталирах успешно и нещата тръгнаха. Проблемът, който искам да споделя е, че текущото местопложение на колата се разминава с около 200-300 метраот реалното местоположение. Успях да се ориентирам по улиците, които познавам и реално по този начин навигацията не може да се ползва ефективно. Не мисля, че е от диска, който записах, защото пробвах с още едно копие от оригинална навигация от X6 и пак има същото разминаване. Дали проблема е в самата GPS антена или се нуждае от някакви допълнителни настройки. Не съм карал досега BMW - за първи път ми е. Извинявам се ако проблемът е бил коментирам някъде и благодаря предварително.

- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Благодарност и от мен към колегата
. Днес тествах картата в района на Варна и виждам че е доста подробна. Не ми излизат обаче камерите за скорост. Трябва ли да се направи нещо допълнително?

- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
някои няма ли един излишен диск и на мен да даде 

Поклон момчета,отне ми 1 час да прочета темата,а не ми се мисли колко ви е отнело на вас да я изпишете:)
- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Ако някой има проблеми със записването и го мързи да се занимава да пише, ще измислим нещо. Само условията са да е от София и да му се разкарва до южната част - Лозенец и околието, щото с куриери и тн не ми се разправя.
Вече на две преди фейса коли дисковете тръгват без грижи, като с на мойта общо са три колите.
Вече на две преди фейса коли дисковете тръгват без грижи, като с на мойта общо са три колите.
- henkerr
- Потребител
-
- Кара: BMW 530xd
- Детайли за колата: E60 Facelift
MadChicken написа:Айде поредната "версия" специално за fefe
http://galin.comnet.bg/speedcam_separated.rar
All Speedcam
Fixed Speedcam
Mobile Speedcam
RedLight And Fixed Speedcam
Redlight Cam
И друга още по-олекотена - само английски език и само две категории - Car и Speedcam с горните подкатегории.
http://galin.comnet.bg/custom.rar
Да няма после тън мън
За точността обаче не отговарям.
Cinder: кажи сега дзвера върви ли
И аз записах тази версия (пълната) и си работи чудесно

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Интересно е, че и аз видях няколко коли преди фейслифта, на които им тръгна картата без грижи, а на други не иска. " 'ба ли му ма'ата" казваше баба ми
.

При мен няма такова разминаване и всичко излиза много точно и в Бг и в Автрия
vitzata написа:Здравейте,
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
При мен няма проблем, 530 XD. 10.2006., само камерите не ми излизат, може би не съм записал файла с тези камери. Някой може ли да ме насочи точно какво да запиша?
При мен колата е 03.2005, картата е записана на вербатим двд+р. Сложих диска направи си ъпдейта и сега върви.
на потрудилите се колеги .

Карти за CIC с HDD система BMW Road Map Europe 2012 Premium
Ver.101104.2.17
Съвместим със :
1 серия - E81/82/87/88 - 09/08
3 серия - E90/91/92/93/ - 09/08
5 серия - E60/61/F10/F11/F07 - 09/08
7 серия - F01/F02 - 09/08
Х серия - E70 (X5), E71 (X6) - 10/09
В приложения .rar файл има торент линк към архива
Размер 3 DL DVD-та - 21.5 GB
Ver.101104.2.17
Съвместим със :
1 серия - E81/82/87/88 - 09/08
3 серия - E90/91/92/93/ - 09/08
5 серия - E60/61/F10/F11/F07 - 09/08
7 серия - F01/F02 - 09/08
Х серия - E70 (X5), E71 (X6) - 10/09
В приложения .rar файл има торент линк към архива
Размер 3 DL DVD-та - 21.5 GB
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Как ще я инсталираш тая карта без FSC кода?

- gunman-BMW
- Потребител
-
- Кара: BMW-Е60 525D
- Мечтае да кара: BMW-Е60 525D
- Детайли за колата: БМВ не е автомобил а начин на живот!
Колеги,на моя панел пише само DVD и нищо друго,няма нито Профешанъл нито Бизнес.Коя карта трябвя да дръпна.Благодаря предварително.
Съдбата обича смелите.