Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератор: Технически модератори
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
Аз си мислех че това speed info идва с картата но явно не е така.
Tool - Fear Inoculum
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Точно така, това е информация вкарана в картата, но трябва и софтуера да е способен да чете тази информация
. За жалост ССС комповете не могат.

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Не знам дали ги има тука линковете, но ето все пак:
BMW DVD Road Map Europe 2012 High SL
http://www.filesonic.com/folder/13905095
http://www.wupload.com/folder/1015386
За България е отбелязано "частично" покритие...
BMW DVD Road Map Europe 2012 High SL
http://www.filesonic.com/folder/13905095
http://www.wupload.com/folder/1015386
За България е отбелязано "частично" покритие...
Only dead fish follow the stream...
- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
Колеги, като го пусна в колата ми дава грешка!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- blagun
- младши ентусиаст
-
blagun написа:Колеги, като го пусна в колата ми дава грешка!!!
Забравих да спомена, че първо ми изписа, че има нова ДВД версия и да рестартирам!!! Но след рестарта ми изписа това, което е на снимката...
Някакви идеи???
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Няма да се плашиш. Отиваш в магазина и си купуваш всички видове Вербатим дискове: +R, -R всякакви и след това започваш да записваш, все някой ще тръгне
.

- blagun
- младши ентусиаст
-
ivo1bg написа:Няма да се плашиш. Отиваш в магазина и си купуваш всички видове Вербатим дискове: +R, -R всякакви и след това започваш да записваш, все някой ще тръгне.
Дали ще стане така, или ще имам нужда от ъпдейт на софта

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
До колкото си спомням ъпдейта е от края на 2007г. Ако колата ти е след това, значи нямаш нужда. Но във всички случаи няколкото проби не ти мърдат докато не стане, трябва да стане. Неъпдейтнатите навигации прочитат картата, но след това започват да рестартират компа и т.н. Назад в темата има постове на колеги с такива проблеми, но така или иначе картата тръгва. Запиши си първо читаво копие на диска, което ти върви и после ще разбереш дали си за ъпдейт
.

- Yani_Stoichkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '04
Да споделя моя опит, отнасящ се като съвет към тези които сега тепърва ще свалят картата и ще се пробват да я стартират.Пиша този пост, за да спестя четенето на няколко страници.
Като за начало сваляте на 8те части в една папка, разархивираме първата част, другите се разархивират автоматично(може да се обедите в това, като проверите големината на разархивирания вече файл). Аз лично си купих 1 двд Верабатим +R, записах файла с програмата ImgBurn на 4х. След опичането на диска, настанявате се удобно в колата си, мушкате двд-то и четете внимателно, би било редно да видите нещо от сорта на "New version of dvd navigation found, restart after 5 min" , гасите колата за 5 минути , след изтичането им палите отново и ако господ е с вас, би трябвало да се насладите на новата ви карта...
П.С. Колата ми е Е60 2004г.
Като за начало сваляте на 8те части в една папка, разархивираме първата част, другите се разархивират автоматично(може да се обедите в това, като проверите големината на разархивирания вече файл). Аз лично си купих 1 двд Верабатим +R, записах файла с програмата ImgBurn на 4х. След опичането на диска, настанявате се удобно в колата си, мушкате двд-то и четете внимателно, би било редно да видите нещо от сорта на "New version of dvd navigation found, restart after 5 min" , гасите колата за 5 минути , след изтичането им палите отново и ако господ е с вас, би трябвало да се насладите на новата ви карта...
П.С. Колата ми е Е60 2004г.
Audaces Fortuna Iuvat
- blagun
- младши ентусиаст
-
ivo1bg написа:До колкото си спомням ъпдейта е от края на 2007г. Ако колата ти е след това, значи нямаш нужда. Но във всички случаи няколкото проби не ти мърдат докато не стане, трябва да стане. Неъпдейтнатите навигации прочитат картата, но след това започват да рестартират компа и т.н. Назад в темата има постове на колеги с такива проблеми, но така или иначе картата тръгва. Запиши си първо читаво копие на диска, което ти върви и после ще разбереш дали си за ъпдейт.
Благодаря ти, колега за разяснението:bchug:
Довечера ще пиша, да кажа какво е станало, тъй като аз съм с неъпдейтнат софт и би било полезно за останалите като мен!
- itafraji
- Потребител
-
- Кара: E90 330d
ivo1bg написа:До колкото си спомням ъпдейта е от края на 2007г. Ако колата ти е след това, значи нямаш нужда. Но във всички случаи няколкото проби не ти мърдат докато не стане, трябва да стане. Неъпдейтнатите навигации прочитат картата, но след това започват да рестартират компа и т.н. Назад в темата има постове на колеги с такива проблеми, но така или иначе картата тръгва. Запиши си първо читаво копие на диска, което ти върви и после ще разбереш дали си за ъпдейт.
Аз си свалих исо-то от първия пост. Нямам никакви проблеми с него. Задавам си му маршрут и работи. Пробвах и този файл с 18 000 poi. При него картата се зарежда, но при задаване на маршрут рестартира компа. Мисля, че рестарта няма общо с ъпдейта.
Колега blagun, аз също съм с неъпдейтнат софтуер и си работи. Записвай на различни двд-та докато стане.
Tool - Fear Inoculum
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
itafraji написа:................
Аз си свалих исо-то от първия пост. Нямам никакви проблеми с него. Задавам си му маршрут и работи. Пробвах и този файл с 18 000 poi. При него картата се зарежда, но при задаване на маршрут рестартира компа. Мисля, че рестарта няма общо с ъпдейта.
Разбира се, че може и аз да греша за този ъпдейт (това ще бъде много добре за колегите с по-стари софтуери), но е факт, че с една и съща подложка, навигацията тръгва след ъпдейт, а преди това е забивала. Това не е само мое мнение, а и на хора по чуждите сайтове.

- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
@MadChicken, инсталирах последната 'версия', но на практика е неизползваем тоя диск. Както колегите преди мен са писали, той причинява целия айдрайв да забива. Каква точно е причината не успях да установя.
- картинките са по-различни, но това не ми се стори като вероятна причина, защото забиваше и без картинки.
- може би се опитва по някъв начин да 'индексира' някаква част от тези хиляди ПОИ-та, но и това е малко вероятно, защото и тези, които идват в оригиналната версия не са малко.
- може би, като се опитва да индексира, нещо във формата на новите ПОИ-та не му харесва и това забива айдрайва.
Спийд камерите ги намери (100 на брой в радиус 50км?!?), което е малко вероятно, подозирам, че са се получили някакви повторения. Както и има неточности, даваше ми някаква камера, което се намира на ЦУМ на 0.2км от мен, а аз бях на поне 5км реално до ЦУМ.
Общо взето доста гатанки, та предложението ми е да изтриеш всички ПОИ-та, и да пробваме само с една група ПОИ-та, примерно спийд камерите, които смятам вълнуват най-голяма част от колегите. Като ги направим тях да работят безотказно, вече ще мислим и за цялата база.
Иначе групите с ПОИ-та се виждаха, дори ИКЕА-та я има примерно. Но като се опитам да го накарам да ме закара там, айдрайва забива. Не успях да го накарам да ме закара и до спийд камера, без да забие.
На практика диска в моментното му състояние е неизползваем.
- картинките са по-различни, но това не ми се стори като вероятна причина, защото забиваше и без картинки.
- може би се опитва по някъв начин да 'индексира' някаква част от тези хиляди ПОИ-та, но и това е малко вероятно, защото и тези, които идват в оригиналната версия не са малко.
- може би, като се опитва да индексира, нещо във формата на новите ПОИ-та не му харесва и това забива айдрайва.
Спийд камерите ги намери (100 на брой в радиус 50км?!?), което е малко вероятно, подозирам, че са се получили някакви повторения. Както и има неточности, даваше ми някаква камера, което се намира на ЦУМ на 0.2км от мен, а аз бях на поне 5км реално до ЦУМ.
Общо взето доста гатанки, та предложението ми е да изтриеш всички ПОИ-та, и да пробваме само с една група ПОИ-та, примерно спийд камерите, които смятам вълнуват най-голяма част от колегите. Като ги направим тях да работят безотказно, вече ще мислим и за цялата база.
Иначе групите с ПОИ-та се виждаха, дори ИКЕА-та я има примерно. Но като се опитам да го накарам да ме закара там, айдрайва забива. Не успях да го накарам да ме закара и до спийд камера, без да забие.
На практика диска в моментното му състояние е неизползваем.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Голяма мъка с тия точки... Почти съм сигурен, че просто прескачаме общия възможен брой на оригинални + добавени ПОИ-та. Ми ок ще направя версия само със спийд камери, но леко се губи чара
Ако това работи ще си играя да махам оригиналните ПОИ-та за сметка на българските, обаче е такава отегчителна процедура, че ...
Ето версия само със оффроуд камерите сложени на мястото на другите:
http://galin.comnet.bg/speedcam.rar

Ето версия само със оффроуд камерите сложени на мястото на другите:
http://galin.comnet.bg/speedcam.rar
Последна промяна MadChicken на 01 Ное 2011, 22:52, променена общо 1 път
Only dead fish follow the stream...