Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератор: Технически модератори
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
Извинявам се предварително, ако случайно ви достаждам с въпроса си
Свалих и 8-те архива, след като разархивирам първия, той е някъде около 250 мб. Другите не мога да ги разархивирам, дава ми някакви грешки... Какво да направя? Отварям записвачката, маркирам iso файла и ми показва, че заема само 247 мб от 4.7 гб. Това нормално ли е?
fefe, и аз съм с мак, но ползвам Toast Titanium, ако това е от някаква помощ!
Мерси предварително на всички!

Свалих и 8-те архива, след като разархивирам първия, той е някъде около 250 мб. Другите не мога да ги разархивирам, дава ми някакви грешки... Какво да направя? Отварям записвачката, маркирам iso файла и ми показва, че заема само 247 мб от 4.7 гб. Това нормално ли е?
fefe, и аз съм с мак, но ползвам Toast Titanium, ако това е от някаква помощ!
Мерси предварително на всички!

- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
За да не нацвъкаме темата с неща, които едва ли ще интересуват голямата част от форума, имайки предвид колко хора ползват мак-ове в БГ, мисля на лично да преминем.
Не ти трябва Toast Titanium, Disk Utility-то, което си върви с мак-а върши работа напълно достатъчно.
Архивите не се разархивират поотделно. Те са 'серия', тоест като започнеш да разархивираш първия, той сам ще 'пита' другите архиви, дали 'са наоколо' и така. От теб се иска всички архиви да са В ЕДНА И СЪЩА ПАПКА и да започнеш да разархивираш първия.
Ако искаш, мога да ти пратя .iso-то по скайпа примерно.
@Madchiken, В момента записвам файла на лудотопиле и ще пиша след час-два дали бачка. Ако всичко е на 6, съм доброволец да автоматизираме добавката на ПОИ-та (отново да спомена най-вече спийд камерите ме вълнуват, но след като така и така ще се прави защо не и другите неща) до каквато е възможно степен, така че да е бързо и лесно.
Update: MadChicken от твойто ДВД, спийдкамери НЕ намира. Но примерно 100-те обекта на България ги намира. В началото ми отне малко време да схвана, щото си ги преместил в 'главната' директория спийд камерите. Те обикновено са в /Car/Speedcam, а при теб са /Bulgaria/Speedcam.
Първите две снимки са при търсене на 100-те обекта. Те си бачкат окей. Третата е при търсене на спийд камери в радиус 50км.

Не ти трябва Toast Titanium, Disk Utility-то, което си върви с мак-а върши работа напълно достатъчно.
Архивите не се разархивират поотделно. Те са 'серия', тоест като започнеш да разархивираш първия, той сам ще 'пита' другите архиви, дали 'са наоколо' и така. От теб се иска всички архиви да са В ЕДНА И СЪЩА ПАПКА и да започнеш да разархивираш първия.
Ако искаш, мога да ти пратя .iso-то по скайпа примерно.
@Madchiken, В момента записвам файла на лудотопиле и ще пиша след час-два дали бачка. Ако всичко е на 6, съм доброволец да автоматизираме добавката на ПОИ-та (отново да спомена най-вече спийд камерите ме вълнуват, но след като така и така ще се прави защо не и другите неща) до каквато е възможно степен, така че да е бързо и лесно.
Update: MadChicken от твойто ДВД, спийдкамери НЕ намира. Но примерно 100-те обекта на България ги намира. В началото ми отне малко време да схвана, щото си ги преместил в 'главната' директория спийд камерите. Те обикновено са в /Car/Speedcam, а при теб са /Bulgaria/Speedcam.
Първите две снимки са при търсене на 100-те обекта. Те си бачкат окей. Третата е при търсене на спийд камери в радиус 50км.

Последна промяна fefe на 26 Окт 2011, 20:25, променена общо 1 път
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
Кой от двата варианта има актуалните спийдкамери - Мадчикън или Синдер?
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Задръжте малко със спийд камерите. Това беше само тест. Ще ползваме данни от офроуд форума...
Мерси fefe ето за това говорех че е бъгава програмата ...
П.С. Подменил съм файла от предния си пост с такъв с камери от офроуд форума, като този път първо обединих gpx файловете в общ с GPX Editor. Ако някой му се слиза до колата да пробва, да заповяда...
Мерси fefe ето за това говорех че е бъгава програмата ...
П.С. Подменил съм файла от предния си пост с такъв с камери от офроуд форума, като този път първо обединих gpx файловете в общ с GPX Editor. Ако някой му се слиза до колата да пробва, да заповяда...
Only dead fish follow the stream...
И при мен потегли от първия път. Записах на двд ЕМТЕК, нямах проблеми. Предният път явно имаше грешка при свалянето, не можех да разархивирам всички файлове. Свалих ги на ново и потегли. Благодаря на колегата Иво, ако някой ден ни паднеш на живо, ще те уморим от почерпки!

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
О-о-о, обичам таз умора
.

- HOMEP OCEM
- Потребител
-
- Кара: 530d (e60)
Здравейте,
ето какво се получава при мен.
Записах версията от 2011 на вербатим +R с Ultraiso и тръгна.
Версията от 2012 записах на сони -R пак с Ultraiso, пускам диска, казва че намира нова версия и да чакам 5 мин. След което диска тръгна но като му зададох маршрут ми даде грешка в диска.
На по-предните страници бях чел че диска трябва да се записва с ImgBurn. Взех 2 диска вербатим -R единия записах с ImgBurn, а другия с Ultraiso. Нито единия не тръгна. Става въпрос за версията 2012.
Утре ще пробвам с вербатим +R и пак ще пиша.
Вие с коя програма го записвате (които нямате макове)
ето какво се получава при мен.
Записах версията от 2011 на вербатим +R с Ultraiso и тръгна.
Версията от 2012 записах на сони -R пак с Ultraiso, пускам диска, казва че намира нова версия и да чакам 5 мин. След което диска тръгна но като му зададох маршрут ми даде грешка в диска.
На по-предните страници бях чел че диска трябва да се записва с ImgBurn. Взех 2 диска вербатим -R единия записах с ImgBurn, а другия с Ultraiso. Нито единия не тръгна. Става въпрос за версията 2012.
Утре ще пробвам с вербатим +R и пак ще пиша.
Вие с коя програма го записвате (които нямате макове)
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Записвай с ImgBurn на +R
.
Това е линк към BMW Road Map Professional 2012 DVD1 Western Europe със спийдкамери.
А това е към BMW Road Map Professional 2012 DVD2 Central Europe със спийдкамери.

Това е линк към BMW Road Map Professional 2012 DVD1 Western Europe със спийдкамери.
А това е към BMW Road Map Professional 2012 DVD2 Central Europe със спийдкамери.
Привет колеги, вчера записах ДВД 3 за един другар, тръгна и после не щеше, искаше диск макар същия да бе в плеара. Днес си бачка та пушек се вдига. Хасково е с перфектно покритие.
Хиляди благодарности на ivo1bg от името на приятеля ми и от мое име. Страхотни сте....
Хиляди благодарности на ivo1bg от името на приятеля ми и от мое име. Страхотни сте....
Аз да върна малко по-акуратна обратна връзка - картата е супер!!! Днес ми се наложи да пътувам от София до Трявна и покритието и точността на картата просто ме удииви! Колегите, които караха зад мен с Гармин - объркаха пътя
Така че, използвам възможността още веднъж да изкажа благодарности към колегата ivo1bg

Така че, използвам възможността още веднъж да изкажа благодарности към колегата ivo1bg
F07 535d
F07 530d
E60 530d
Здравейте !
А защо изчезна диска с навигацията за BG ?
А защо изчезна диска с навигацията за BG ?
Картата е уникална. В Троян трябваше да паркирам в една уличка зад един блок, която е по-скоро поляна с коловози на автомобили и я имаше отбелязана на картата.
Tool - Fear Inoculum
Аз да продължа... 
Вчера минах по един път, който по-скоро приличаше на алея в парка. в Гармин 5. нещо си този път ГО НЯМА (за по-любознателните - това е пътят "Боженци - Трявна")

Вчера минах по един път, който по-скоро приличаше на алея в парка. в Гармин 5. нещо си този път ГО НЯМА (за по-любознателните - това е пътят "Боженци - Трявна")
F07 535d
F07 530d
E60 530d