Навигационни карти за Business и Professional навигации

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации

Мнение от Emooo » 25 Окт 2011, 14:05

Някой ще каже ли дали навигацията тръгва на коли 2004/2005 без софтуерен ъпдейт?
Tool - Fear Inoculum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 25 Окт 2011, 14:18

Emooo написа:Някой ще каже ли дали навигацията тръгва на коли 2004/2005 без софтуерен ъпдейт?

Моята е 2005... както казах дали има ъпдейт нямам представа, но тръгна от раз.... :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 25 Окт 2011, 16:56

И при мен тръгна, но аз съм с ъпдейтнат софтуер :yes:

Покритието е повече от добро!
Изображение

FC BAYERN
Аватар
Кара: 17' 540 I
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от ivo1bg » 25 Окт 2011, 17:05

И аз тествах по маршрута Сф-Ботевград и всичко е отлично :). Между другото записах няколко различни диска и навигацията тръгна само с един Verbatim DVD-R и един DVD+R. На други подложки на я подкарах. Мисълта ми е ако не Ви върже от първия път, не се ядосвайте, а купувайте още и различни DVD-та и записвайте, все някое ще запали ;).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Emooo » 25 Окт 2011, 17:19

ivo1bg написа:И аз тествах по маршрута Сф-Ботевград и всичко е отлично :). Между другото записах няколко различни диска и навигацията тръгна само с един Verbatim DVD-R и един DVD+R. На други подложки на я подкарах. Мисълта ми е ако не Ви върже от първия път, не се ядосвайте, а купувайте още и различни DVD-та и записвайте, все някое ще запали ;).

Аз за предишната навигация изгорих 10 диска и нищо не тръгна. Сега съм се заредил с 4 двд-та да видим....
Tool - Fear Inoculum

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: LCI 530xd
Мечтае да кара: Alpina B7

Мнение от fefe » 25 Окт 2011, 17:26

И аз да потвърдя, че на Синдер архивите са окей.

1. Сваляте в една папка.
2. Дясно копче на архив **1 -> разархивирай тук.
3. (Аз съм на Мак) От Disk Utility давате File->Open->Open Image и то ще го маунтне
4. След това го виждате в долната част на прозореца, маркирате и натискате бутона Burn.
5. Аз за всеки случай сложих скоростта на 4х, но подозирам, че и на 8х нямаше да има никакви проблеми.
6. Използваното ДВД беше първото, което ми попадна Емтек ДВДР - 4.7ГБ.
7. Палите колата, вадите старото ДВД, слагате новото ДВД.
8. На екрана се изписва това, което колегата дпетров е предоставил като картинка.
9. Гасите колата за 5мин (най-сигурно е за 15мин).
10. Палите и всичко е 6.

иво1бг, може би е добра идея да промениш заглавието на темата на Updated 2012 Business/Professional Navigation, както и да ъпдейтнеш първия пост на първата страница. :)

мерси за ъп-а!

Потребител
Аватар
Кара: Е34 Е39 Е60 F10 Х5 Бензин

Мнение от pushchica » 25 Окт 2011, 17:36

Колеги здравейте,а за бизнес навигациите дали ще тръгне,или е само за профешанъл.Колата ми е 2006г. края :driving: :driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Emooo » 25 Окт 2011, 18:45

При мене тръгна от първия път. Интересното е че нямаше тоя екран който е показан от dpretrov предполагам че по новите навигации го имат само. Колата ми не е фейслифт. Явно самия диск има софтуер за LCI и pre-LCI в него си.
Tool - Fear Inoculum

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530 XD 2011г.

Мнение от Salmi » 25 Окт 2011, 19:00

Да стана като я оставих за 5 мин. Супер е много благодаря колеги :bowdown: А спйд камерите показва ли ги? А и да ви питам имената на улиците може ли да се направят на кирелица и гласа на навигацията съответно на Български :oops:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 25 Окт 2011, 19:03

Salmi написа: А и да ви питам имената на улиците може ли да се направят на кирелица и гласа на навигацията съответно на Български :oops:

Трябва да изчакаш още известно време , Иво да се накани да направи и софта на Е60 на Български :D

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 25 Окт 2011, 20:23

Ако някой иска да пробва, подготвил съм супер набързо и за проба диск с нова версия на POI-та за България колкото да видим дали работи. Сложил съм само точки с камери и още 2-3 категории. Ако всичко е наред ще стане интересно - примерно едни 16-17000 точки само за България в 20-25 категории ;)
http://galin.comnet.bg/poi.rar
Only dead fish follow the stream...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: LCI 530xd
Мечтае да кара: Alpina B7

Мнение от fefe » 25 Окт 2011, 21:48

Пускам да се сваля, утре като го запиша, ще кажа резултата.

От какво си ги конверитирал ПОИ-тата?

Още не съм проверил камерите как са на новата навигация, но се съмнявам да има ъпдейтите от преди месец/два (пример е тази на околовръстното срещу Шел-а, между бул. България и бул. Бъкстон в посока Младост). Купил си pimpmynav ли?

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 25 Окт 2011, 22:00

pushchica написа:Колеги здравейте,а за бизнес навигациите дали ще тръгне,или е само за профешанъл.Колата ми е 2006г. края :driving: :driving:

Разбира се, че няма да тръгне. В първия пост на темата има линкове за Бизнес навигациите, а скоро ще има и ъпдейт за тях.
Salmi написа:...........
А спйд камерите показва ли ги? А и да ви питам имената на улиците може ли да се направят на кирелица и гласа на навигацията съответно на Български :oops:

Да, в поста с червено съм обяснил как да изкараш камерите на екрана. Имената наулиците няма как да станат на БГ, дори и да имаш БГ меню.
Ilko Ivanov написа:Трябва да изчакаш още известно време , Иво да се накани да направи и софта на Е60 на Български :D

Илко, недей да подпалваш чивиите на хората, че ще ме напънат пък наистина нямам никакво време за такова нещо, а и трябва да намеря няколко компа ССС за трошене , пък още не са ги намалили достатъчно :lol:.
MadChicken написа:Ако някой иска да пробва, подготвил съм супер набързо и за проба диск с нова версия на POI-та за България колкото да видим дали работи.

С Pimp-My-Nav ли ги вкарваш колега?

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 26 Окт 2011, 7:20

Да с PimpMyNav, имам я от 2 години и си слагам камерите и други полезни за мен точки от версия 2009 насам, но сега смятам да сложа почти всичко от poiplaza.com, понеже вече си заслужава усилието :) Програмата обаче е особено бъгава и има претенции за доста неща като начин на въвеждане да не говорим че в сайта има 19000 точки за България и ще ми отнеме няколко дена да ги изтегля, форматирам и отсея глупостите.

Mobile Speedcams (981)
Last update: 2011. oktоber 24

Fix Speedcams (247)

Red Light and Speedcam (111)
Only dead fish follow the stream...

FC BAYERN
Аватар

Мнение от ivo1bg » 26 Окт 2011, 8:37

Не се занимавай с камерите в poiplaza ;). Точките там са с натрупване и е мазало ако ги сложиш в карта. В офроуд форума има тема за спийдкамери за
Гармин. Това е най-актуалната и добре поддържана база данни за камери за Бг. В момента последната версия е 66. Аз имам един набор от пои-та, които съм ги преработвал от оригиналните файлове на iGO, тъпото е, че промениха малко формата на ххх.poi файловете и вече не можем да ги преработваме в други радактируеми формати. Тези дни ако ми остане време ще се заема и аз с вкарване на пои-та.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6