ангелски очи Е53
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Re: ангелски очи Е53
svetliol написа:Не може да се кодира. Тази опция липсва в е53. Напиши в търсачката modlight и ще разбереш как може да имаш тази опция и много други.
Точно един колега е разработил такъв модул за по старите модификации е39 е53 е38 който дава възможност за доста екстри.
- homey
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е53
- Мечтае да кара: Боинг 777
Единственият начин да се виждат през деня ейнджълите е да се отвори фара и да се сменят о ринговете с LED ейнджъли. Мисля, че в София има човек, който се занимава с това + пълно рециклиране на фаровете ( в това число рециклиране на стъклата и рефлекторите). Не съм сигурен за точната цена, но мисля че е около 300 лв. Имам приятел, който извърши процедурата на нефейсов Х и мога да взема координати, ако някой се интересува. 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Понеже стана дума за отваряне на фарове. Някой има ли информация каква е процедурата за отваряне на фар преди фейса? Като взех моя липсваше една гума, която закрива крушката на фара отзад в резултат на което вътре има прах и искам да отворя фара за да го почистя от вътре. Капака е на щипки, но гледам , че е залепен и с някакъв силикон да го наречем.
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
homey написа:Единственият начин да се виждат през деня ейнджълите е да се отвори фара и да се сменят о ринговете с LED ейнджъли. Мисля, че в София има човек, който се занимава с това + пълно рециклиране на фаровете ( в това число рециклиране на стъклата и рефлекторите). Не съм сигурен за точната цена, но мисля че е около 300 лв. Имам приятел, който извърши процедурата на нефейсов Х и мога да взема координати, ако някой се интересува.
Не фейсовите са без ангели . Аз лично не бих си махнал оригиналните. Пуснал съм си дългите на процент за дневни и съм оставил всичко на ауто и тва е.
- Alex1990
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Ф10
- Мечтае да кара: вече го карам :)
- Детайли за колата: 525д 204 коня 2011
предишна Бмв Х5 4.4 320коня 2004
bigdady написа:homey написа:Единственият начин да се виждат през деня ейнджълите е да се отвори фара и да се сменят о ринговете с LED ейнджъли. Мисля, че в София има човек, който се занимава с това + пълно рециклиране на фаровете ( в това число рециклиране на стъклата и рефлекторите). Не съм сигурен за точната цена, но мисля че е около 300 лв. Имам приятел, който извърши процедурата на нефейсов Х и мога да взема координати, ако някой се интересува.
Не фейсовите са без ангели . Аз лично не бих си махнал оригиналните. Пуснал съм си дългите на процент за дневни и съм оставил всичко на ауто и тва е.
Определено махането на оригиналните и слагане на диодни ленти не е вариант който би ме устроил

Привет, за да не отварям нова тема, какво ви е мнението за тези:
https://xenons4u.co.uk/bmw-angel-eyes-2 ... s-kit.html
Някой успя ли да докара добра визия с LED на ринговете?
https://xenons4u.co.uk/bmw-angel-eyes-2 ... s-kit.html
Някой успя ли да докара добра визия с LED на ринговете?
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
При Е53, не се получава! Пробвах и с 20W и не видях някаква разлика от 10W! Дано има ефект с оптиката на Е83!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2