машинна смяна на масло в автоматични скорости?
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: машинна смяна на масло в автоматични скорости?
MMG написа:Аз пък не разбирам на какво дават тази гаранция. На кутията ли, която е стара и може да се счупи всеки момент независимо дали е сменено маслото или не. Какво ще стане ако кутията се развали след 5 месеца примерно - ще ти я поправят за тяхна сметка...надали.
Ще ти дадат гаранция, само ако направят диагностика и пълна проверка, и са сменили всичко което са казали, че е за смяна.
Все едно някой да ти даде гаранция на двигател за това, че ти е сменил маслото.
Kris написа:MMG написа:Аз пък не разбирам на какво дават тази гаранция. На кутията ли, която е стара и може да се счупи всеки момент независимо дали е сменено маслото или не. Какво ще стане ако кутията се развали след 5 месеца примерно - ще ти я поправят за тяхна сметка...надали.
Ще ти дадат гаранция, само ако направят диагностика и пълна проверка, и са сменили всичко което са казали, че е за смяна.
Все едно някой да ти даде гаранция на двигател за това, че ти е сменил маслото.
"Все едно някой да ти даде гаранция на двигател за това, че ти е сменил маслото"- Именно, и аз това казвам.
Aко ти кажат - кутията ти е перфектна и се нуждае само от смяна на масло и филтър, дадат ти въпросната гаранция и не щеш ли след 3 месеца се счупи, те ли ще я ремонитат? Не ми се спори, странна ми се струва такава гаранция. Тук става дума само за смяна на масло, не за допълнителни ремонти, и не за да чуем "трябва да ти рециклираме торка, за да ти дадем гаранция".
- petar_ivpetrov
- Потребител
-
Колега, къде е този сервиз и какви масла сложи?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
В Пазарджик - сервиз КиН мисля се казваше.Намира се на околовръстното до Технополис горе долу.
Масло ЗФ за кутията и Кастрол едж от колега от форума.
Масло ЗФ за кутията и Кастрол едж от колега от форума.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- petar_ivpetrov
- Потребител
-
Питам, защото четох, че ако не е оригинално БМВ МАСЛО ПОСЛЕ ИМА СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ. В сервиза предлагат ли качествени масла
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Ако става дума за x5 фейслифт , оргиналното масло е ZF , КОЕТО закупих от колега от форума.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- petar_ivpetrov
- Потребител
-
НЕ. Кутията е GM, а X5 е oт 2001г. 3.0i. Така и не мога да разбера какво точно масло да ползвам за кутия, раздатка и диференциали
- klintan66
- старши ентусиаст
-
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2