Мнения за фирма за авто фолио
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Re: Мнения за фирма за авто фолио
Аз направих само задните на 80%. Предните колкото и да сложиш ще си имаш проблем с куките.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Аз бях направил задните 80,а предните 30 и изглеждаше добре.Проблеми не съм имал,защото 30,почти не си личи,но уж имало УВ защита.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
30% така не си личи да. Даже фабричното затъмняване мисля, че е 30% или 20%, но ако иска да се заяде някой винаги може. На предните стъкла е забранено да се слага фолио, а като те спрат и отворят малко стъклото се вижда.
Днес направих задните на 85% при Жоро от БМЖ и съм много доволен от работата на момчетата утре ще я снимам и ще кача снимки предложиха ми и предните да ги направят на 25% но за сега не ми се става спонсор на куките
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
При мен и на свалено стъкло,не личеше. Сегашното ми е със заводски затъмнени,според мен около 20/. На Сточна взима скъпо,но си заслужава!
- rafa224
- старши ентусиаст
-
misho1979 написа:Днес направих задните на 85% при Жоро от БМЖ и съм много доволен от работата на момчетата утре ще я снимам и ще кача снимки предложиха ми и предните да ги направят на 25% но за сега не ми се става спонсор на куките
Честито колега. Аз преди да сложа фолиото проучвах за други възможности. Исках да намеря някъде да правят нещо подобно на фабричното тониране, но не намерих никъде такава опция.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Преди май в Перник е имало някакви руснаци, които са тонирали стъкла. Нямам предвид фолио, а като заводско тониране.
- Tsapo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G32 LCI "22
- Детайли за колата: BMW G32 LCI "22
Колеги ще използвам темата за да попитам дали има още мнения за http://sharkyfolio.com/.
Обадих им се и се оказа, че в момента им тече промоция и мисля да затъмня комбито там.
Въпроса ми е дали са кадърни за да не съжалявам после ?
Обадих им се и се оказа, че в момента им тече промоция и мисля да затъмня комбито там.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Tsapo написа:Колеги ще използвам темата за да попитам дали има още мнения за http://sharkyfolio.com/.
Аз си правих Х5-цата там. По нагоре в темата има снимка.
- nvladev
- Потребител
-
- Кара: E53/3.0D/218
Колега те винаги имат промоция. Ако търсиш по- евтино и некачествено ще го направиш там. Аз много съжалявам, че си фолирах стъклата там, даже имаше моменти в които исках да сваля фолиото и да я закарам при някой майстор пак да я прави.
- Tsapo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G32 LCI "22
- Детайли за колата: BMW G32 LCI "22
Не търся евтиното, просто когато им се обадих ми казаха 180лв. но имали промоция и щяло да ми струва 90лв. Поради тази причина се усъмних и реших да попитам за вашето мнение. Разрових се и в нета и от прочетеното до момента не срещнах доволни.
Мерси колеги, много безаварийни км. на всички

- rafa224
- старши ентусиаст
-
Tsapo написа:Не търся евтиното, просто когато им се обадих ми казаха 180лв. но имали промоция и щяло да ми струва 90лв. Поради тази причина се усъмних и реших да попитам за вашето мнение. Разрових се и в нета и от прочетеното до момента не срещнах доволни.
Явно и тук има различни мнения. Аз съм доволен от тях. Колкото до промоцията правят я само зимата, а не постоянно както казва колегата. Сега желаещите да слагат фолио са по-малко. Пролетта и лятото цените не са такива.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3