седалки с подгряване-свързване

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Re: седалки с подгряване-свързване

Мнение от rafa224 » 31 Окт 2013, 14:40

Така видях кои предпазители липсват. На Е 70 са пет, а не три като при колегата с Е53. При мен има доста празни гнезда, но за щастие си имам схемата със разположението на всички предпазители. Видях си и кабелите под седалката, но дали ще има в буксата и за подгряването? :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

Мнение от gido » 04 Ное 2013, 18:20

никаде няма букси за бутоните за задното подгряване оставени,всичко обърнах и няма.кбели отиват за задните седалки но за бутоните няма :dunno: някой ако може да даде схема :help:
[url=http://forum-lines.ru/]Изображение
[/url]интересное

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rafa224 » 04 Ное 2013, 19:05

Мога да помогна само със схема на предпазителите на Е70.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rafa224 » 16 Ное 2013, 20:09

gido написа:значи останових че за предните седалки си има пуснати кабели,копувате си панел с копчетата за подгряване слагате го нареждате бушоните-те си имат места трябват само те.и вече си имате подграв.сега ми остава да се преборя със задните седалки.под седалките има букси но в подлакъатника няма за копчетата.явно трябва да се изгражда ел.инсталация.някой ако има схема да сподели.

До къде стигнахте с подгряването колеги? Аз си взех бутоните, но установих нещо друго,което ме притеснява. Колегата казва,че само слага липсващите предпазители в празните гнезда, но при мен установих, че в празните гнезда нямам контактни пластини от едната страна. Говоря за Е70

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

Мнение от gido » 17 Ное 2013, 15:26

или немога да ги нанеря буксите за копчетата,или ги нямам и трябва да прекарвам исталация.но никой няма информация :dunno: а предните вече работят. исках и одзад на жената да и напича ама няма.
[url=http://forum-lines.ru/]Изображение
[/url]интересное

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rafa224 » 24 Ное 2013, 19:50

Колеги за подгряването на Е70 отделна букса ли трябва да има или е в общия сноп кабели и в обща букса за всичко? В Е60 форума колеги споделят, че си взимат само реотаните за подгрева и ги слагат на салона. Как обаче да се свържат и да работят с фабричните бутони за подгряване? Установих и,че при мен в кутията на предпазителите липсват не само предпазителите за подгряването, но и самите контактни пластинки в празните гнезда. Какво е решението?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rafa224 » 04 Яну 2014, 21:48

Колеги никой ли няма да подскаже как да подкараме подгряването с оригиналните бутони? Ще мине зимата вече :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristakis2074 » 06 Окт 2016, 19:09

здравейте, колеги.... така на въпроса за седалките, предните....Е53 3.0 бензин..... бушоните са на мястото си,сложих си панела от старата жибка, който беше с подгрев..... НОО не заработиха...под седалките буксите си имат по един по дебел, кабел, .....има ток до там... ама пак нищо.....та как става, и къде трябва да се активират.... имам бмв скенер....
прилагам, снимки... от скенера, така 4е казвайте, какво, трябва,къде се намира, и активира.......
Явно не мога да ка4а снимки, били големи.... мога на ли4но , или емейл.....

БЛАГОДАРЯ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rafa224 » 10 Окт 2016, 13:19

xristakis2074 написа:здравейте, колеги.... така на въпроса за седалките, предните....Е53 3.0 бензин..... бушоните са на мястото си,сложих си панела от старата жибка, който беше с подгрев..... НОО не заработиха...под седалките буксите си имат по един по дебел, кабел, .....има ток до там... ама пак нищо.....та как става, и къде трябва да се активират.... имам бмв скенер....
прилагам, снимки... от скенера, така 4е казвайте, какво, трябва,къде се намира, и активира.......

БЛАГОДАРЯ

А имаш ли подгрев на самия салон колега, че не пишеш за това :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 14 Окт 2016, 17:41

WP_20161014_001.jpg

Колеги, това са кабелите под моята седалка.
Долния сноп идва от инсталацията а горния отива в седалката.
Може ли от цветовете кабели да се направи извод , че седалките са с подгряване?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristakis2074 » 19 Окт 2016, 18:14

rafa224 написа:
xristakis2074 написа:здравейте, колеги.... така на въпроса за седалките, предните....Е53 3.0 бензин..... бушоните са на мястото си,сложих си панела от старата жибка, който беше с подгрев..... НОО не заработиха...под седалките буксите си имат по един по дебел, кабел, .....има ток до там... ама пак нищо.....та как става, и къде трябва да се активират.... имам бмв скенер....

БЛАГОДАРЯ

rafa224 написа:

БЛАГОДАРЯ

Незнам, как се разбира, дали има подгрев на салона..? преди време, гледах на една 4.4 , отдолу под седалката, буксата нямаше тези дебелите кабели, имаше свободни гнезда... там ми казаха 4е дори и да сменя, панела, няма да стане нищо....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Ное 2016, 16:23

Колеги, кои са номерата на бушоните за подгряване на седалките на Е53 ?
Аз подозирам , че имам подгряване но е сменен блока дсц и подгряването с такъв без подгряване.
Купих блок с бутони и стигнах до бушоните... Какви да сложа и къде? Помагайте. Трябва ли да се кодира модула?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Предишна

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6