Кражба на Х5
Модератор: Технически модератори
Re: Кражба на Х5
pironkov написа:Застрахователят трябва да си плати...нали това е идеята на тези застраховки...и полицата си е договор.
Неприятното в случая е това, че най вероятно вътре си оставил половината си покъщнина...а и привързаността към МПС-то е другото...![]()
...наистина е много странно фактът че се крадат коли в днешно времепредполагам в повечето случаи колата се разглобява и се влага на части в "доверени сервизи" на др застрахователни компании или на собствени без знанието на ръководствата...
Колите заминават по предназначение - дизеловите към Албания, Косово, Русия и Бившите СССР републики, а бензиновите към Русия, републиките и някой държави като Сирия, Египет и тн арабски дупки...
Регистрират си ги без проблем там, правят си им оригинални ключове и разни брадати утрепки или червенобузи алкохолици срещу 15000-20000$ карат нашите BMW-та, които са плащани по минимум 100 000 лева тук...
Неприятно но факт...но докато има търсене ще има и предлагане...
И аз да се "похваля" с откраднато Х5.Явно това е новата мода , защото аз знам за поне 20 откраднати в рамките на 3 месеца.Отделно не знам дали сте забелязали , но масово и апартаменти се разбиват.Въобще не знам какво се случва , но трябва може би отново да излезем на площадчето...
ПС:Номера на колата е СА1055МС.Черна, стъкления таван, 20 цола джанти.
Успех на всички с плащането
ПС:Номера на колата е СА1055МС.Черна, стъкления таван, 20 цола джанти.
Успех на всички с плащането

pironkov написа:Застрахователят трябва да си плати...нали това е идеята на тези застраховки...и полицата си е договор.
Неприятното в случая е това, че най вероятно вътре си оставил половината си покъщнина...а и привързаността към МПС-то е другото...![]()
...наистина е много странно фактът че се крадат коли в днешно времепредполагам в повечето случаи колата се разглобява и се влага на части в "доверени сервизи" на др застрахователни компании или на собствени без знанието на ръководствата...
Пренабиват им всички номера, сменят рами и ги продават на много ниска цена на 3-ти лица.Няма да се очудя ако ги продават в България.
Как да се предпазя от такива неприятни емоции?Ясно ми е, че ако си наумят, нищо няма да ги спре, но все пак...
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
колеги не мислете че само Х5 се краде, на мен ми откраднаха Е39-ката на 18-ти 11.2010 сутринта 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- ilko_ir
- Потребител
-
- Кара: Е70
Здравейте колеги, моята изчезнала кола вече е платена от застрахователите. Не съм писал подробности защото чаках да приключи случая със застрахователите. Все пак мога да кажа, че те също правят усилия да издирват тези автомобили. Колата беше застрахована в Булстрад. На 50 ден ми бе платена.
Малко повече за кражбата: колата изчезна от г. Варна на 01.10 в 3.40 ч. На паркинга имаше камери, от които се вижда как въпросните господа идват с друго БМВ (откраднато 2 ч по рано) и си правят параван с колата докато обработват моята. Всичко става за 8 мин. (от спирането до колата до тръгването на моята кола), както споменах имам записа и ще се опитам да го пусна по нататък.
Благодаря на всички колеги, които ми писаха!
Малко повече за кражбата: колата изчезна от г. Варна на 01.10 в 3.40 ч. На паркинга имаше камери, от които се вижда как въпросните господа идват с друго БМВ (откраднато 2 ч по рано) и си правят параван с колата докато обработват моята. Всичко става за 8 мин. (от спирането до колата до тръгването на моята кола), както споменах имам записа и ще се опитам да го пусна по нататък.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Искрено съжалявам за всички които са останали без автомобили поради кражба! Когато ти харесат колата никой не може да ги спре! Преди малко повече от 3 години откраднаха едно БМВ 1-ва серия на един приятел. Големи разправии! Наистина ще мине много време преди застрахователите да платят каквото и да е било! Като знам каква е "тръпката" да ти крадат детайли от колата мога само да си представям как се чувстват хората на които са им откраднали целия автомобил! Проблема е че процедурата издирване на подобни автомобили е неефективна! Проверяват се хора за които има информация че се занимават или някога са се занимавали с подобен тип кражби! Ако има някой нов автоапаш залавянето му е в границите на фантастиката! При застрахователите е малко по-различно. Не е тайна че са "тясно" свързани с криминалния контингент но и там шанса си остава минимален за откриване на вашия автомобил. Но все пак ви препоръчвам да си избирате по-сериозен застраховател и да се молите повече да не се случва никому!

ilko_ir написа:Здравейте колеги, моята изчезнала кола вече е платена от застрахователите. Не съм писал подробности защото чаках да приключи случая със застрахователите. Все пак мога да кажа, че те също правят усилия да издирват тези автомобили. Колата беше застрахована в Булстрад. На 50 ден ми бе платена.
Колега,моята е откраднаха на 04.11.10 но от никаде нищо хубаво не се чува,застрахователи,полиция вдигат рамене и говорят за някакво безумно дълго време за разследване,а за плащане никой не говори.

pironkov написа: предполагам в повечето случаи колата се разглобява и се влага на части в "доверени сервизи" на др застрахователни компании или на собствени без знанието на ръководствата
за съжаление,го има и този вариант,имам жив пример на един колега от форума,бяха му думнали нави,волан,фарове,стопове....от застрахователната компания казват,липси не покриване,но ако искате може да оставите колата за някакъв перидо и ние ще ви намерим частите на половин цена (каквото и да значи това)

ilko_ir написа:Малко повече за кражбата: колата изчезна от г. Варна на 01.10 в 3.40 ч. На паркинга имаше камери, от които се вижда как въпросните господа идват с друго БМВ (откраднато 2 ч по рано) и си правят параван с колата докато обработват моята. Всичко става за 8 мин. (от спирането до колата до тръгването на моята кола), както споменах имам записа и ще се опитам да го пусна по нататък.
Колеги гледайте новините на Нова ТВ!!!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Kickdown написа:ilko_ir написа:Малко повече за кражбата: колата изчезна от г. Варна на 01.10 в 3.40 ч. На паркинга имаше камери, от които се вижда как въпросните господа идват с друго БМВ (откраднато 2 ч по рано) и си правят параван с колата докато обработват моята. Всичко става за 8 мин. (от спирането до колата до тръгването на моята кола), както споменах имам записа и ще се опитам да го пусна по нататък.
Няма ТВ

TPAKTOP написа:Kickdown написа:ilko_ir написа:Малко повече за кражбата: колата изчезна от г. Варна на 01.10 в 3.40 ч. На паркинга имаше камери, от които се вижда как въпросните господа идват с друго БМВ (откраднато 2 ч по рано) и си правят параван с колата докато обработват моята. Всичко става за 8 мин. (от спирането до колата до тръгването на моята кола), както споменах имам записа и ще се опитам да го пусна по нататък.
Няма ТВЗа кражби ли става въпрос?
Даже е клипчето на колегата, идват с бяло Х5 и отмъкват това на колегата.
- catpat
- Потребител
-
- Кара: E46 00 318i M43
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
catpat написа:Нова кражба на Х5!
Бежово с номер СА2000, колата на шефа ми от Младост-3.
Стига бе!!!