С благодарности към М-Кар
Модератор: Технически модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
WALL написа:X5 E70 написа: имам тази кола от близо 1 година и се оказа че едва днес си я опознавам.
Как да не похваля хората след като днес за първи път си карам колата без да отварям прозореца щото цяла година ме дразнеха всякакви шумове - скърцане, лопане, тропане
Колега, ако това ми се случи на кола на 1 година, аз никога няма да повторя марката.... Явно новите модели нямат нищо общо със старите...
Това е така, и именно щото новите коли не са кат старите а са едни и същи, различна е само емблемата важен става сервиза.
Познавайки Балкан стар там всичко става спокойно и бавно, кат типичен пенЦионер с Мерцедес
Оказа се е М-КАР са кат типично БМВ - дай по-бързо

X5 E70 написа:Човек, смятай колко съм бил разочарован след като мислех как да се отърва от Х5-цата за някой ML/GL. (не ме убивайте, няма вече да си помислям)
Offtopic:
Няма какво да те убиваме, истината е че като имаш пряк допир до тези автомобили и ги покараш малко.............ще се самоубиеш!!!!! Това напълно сериозно, без ирония и подигравка към сериозна, макар и конкурентва марка, като Мерцедес!!!!!!

Иначе браво на момчетата в сервиза, това (особено с извънредното, време за работа) е нечувано за официален сервиз!!!!!
vwfan написа:X5 E70 написа:Човек, смятай колко съм бил разочарован след като мислех как да се отърва от Х5-цата за някой ML/GL. (не ме убивайте, няма вече да си помислям)
Offtopic:
Няма какво да те убиваме, истината е че като имаш пряк допир до тези автомобили и ги покараш малко.............ще се самоубиеш!!!!! Това напълно сериозно, без ирония и подигравка към сериозна, макар и конкурентва марка, като Мерцедес!!!!!!![]()
Иначе браво на момчетата в сервиза, това (особено с извънредното, време за работа) е нечувано за официален сервиз!!!!!

vwfan написа:X5 E70 написа:Човек, смятай колко съм бил разочарован след като мислех как да се отърва от Х5-цата за някой ML/GL. (не ме убивайте, няма вече да си помислям)
Offtopic:
Няма какво да те убиваме, истината е че като имаш пряк допир до тези автомобили и ги покараш малко.............ще се самоубиеш!!!!! Това напълно сериозно, без ирония и подигравка към сериозна, макар и конкурентва марка, като Мерцедес!!!!!!![]()
Покарах тестовия ML320CDI на Балкан стар-София - на 1600 км беше и вече му скърцаха носачите отзад.
Мани че като пътно поведение и динамика е далече от Х3 3.0d
Дадоха ми да карам и GL500, регистриран предния ден, на 130 км, отидох до Банкя и на връщане му светна мениджмънта на мотора, обаждам се на дилъра а той вика ,,карай ве, кат го върнеш ше го оправиме,,
Последна промяна X5 E70 на 02 Апр 2009, 22:21, променена общо 1 път
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
ХаХа, ама пича с джипката добре си е изкарал насам-натам...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Така като слушам за софииските дилъри , маи мкар е с наи добро обслужване , ние също докато чакахме да си вземем колите от там като ги купувахме ни дадоха тяхна кола - нова троика.
It`s party time !
X5 E70 написа:vwfan написа:X5 E70 написа:Човек, смятай колко съм бил разочарован след като мислех как да се отърва от Х5-цата за някой ML/GL. (не ме убивайте, няма вече да си помислям)
Offtopic:
Покарах тестовия ML320CDI на Балкан стар-София - на 1600 км беше и вече му скърцаха носачите отзад.
Мани че като пътно поведение и динамика е далече от Х3 3.0d
Дадоха ми да карам и GL500, регистриран предния ден, на 130 км, отидох до Банкя и на връщане му светна мениджмънта на мотора, обаждам се на дилъра а той вика ,,карай ве, кат го върнеш ше го оправиме,,
Супер коли, как да не си вземеш една от тях!!!!!!
Иначе ако не е X или Cayenne или нищо, в много краен случай Туарег.
Re: С благодарности към М-Кар
Huku написа:ХаХа, ама пича с джипката добре си е изкарал насам-натам...
Какво имаш впредид?
- Huku
- ПотенЦял
-
X5 E70 написа:Huku написа:ХаХа, ама пича с джипката добре си е изкарал насам-натам...
Какво имаш впредид?
Че приключението ти си го бива.
Huku написа:X5 E70 написа:Huku написа:ХаХа, ама пича с джипката добре си е изкарал насам-натам...
Какво имаш впредид?
Че приключението ти си го бива.
Баси приключението, на никой не го пожелавам
Ти наглеждай и твойта тройка докат е в гаранция
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
absix написа:X5 E70 написа:От понеделник сутрина до вторник на обяд бяха сменени маслото, филтрите, стоповете и soft close-a като ми беше предоставена една чисто нова Х3 да си върша работа.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е това вече ми е трудно да го повярвам! Аз като помолих в Камор за оборотна кола като беше счупен съединителя, БУКВАЛНО ми се изсмяха

BMW_RIDER написа:absix написа:X5 E70 написа:От понеделник сутрина до вторник на обяд бяха сменени маслото, филтрите, стоповете и soft close-a като ми беше предоставена една чисто нова Х3 да си върша работа.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е това вече ми е трудно да го повярвам! Аз като помолих в Камор за оборотна кола като беше счупен съединителя, БУКВАЛНО ми се изсмяха
Що така са постъпили?????????? На мен винаги са ми давали
Ама е факт и че никога не са ми оправили колата, добре че бяха М-КАР и колегите от форума да ме светнат да скокна до Пловдив
- Huku
- ПотенЦял
-
Абе майните винаги ше свършат черната работа...
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5