С благодарности към М-Кар

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 02 Апр 2009, 22:04

WALL написа:
X5 E70 написа: имам тази кола от близо 1 година и се оказа че едва днес си я опознавам.
Как да не похваля хората след като днес за първи път си карам колата без да отварям прозореца щото цяла година ме дразнеха всякакви шумове - скърцане, лопане, тропане

Колега, ако това ми се случи на кола на 1 година, аз никога няма да повторя марката.... Явно новите модели нямат нищо общо със старите...

Това е така, и именно щото новите коли не са кат старите а са едни и същи, различна е само емблемата важен става сервиза.
Познавайки Балкан стар там всичко става спокойно и бавно, кат типичен пенЦионер с Мерцедес
Оказа се е М-КАР са кат типично БМВ - дай по-бързо :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 02 Апр 2009, 22:04

Евалата че са ти свършили работа. Аз и друг път съм чел хвалежби за тях явно наистина са добри ;)
There is no replacement for displacement

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kickdown » 02 Апр 2009, 22:04

X5 E70 написа:Човек, смятай колко съм бил разочарован след като мислех как да се отърва от Х5-цата за някой ML/GL. (не ме убивайте, няма вече да си помислям)

Offtopic:
Няма какво да те убиваме, истината е че като имаш пряк допир до тези автомобили и ги покараш малко.............ще се самоубиеш!!!!! Това напълно сериозно, без ирония и подигравка към сериозна, макар и конкурентва марка, като Мерцедес!!!!!! ;)

Иначе браво на момчетата в сервиза, това (особено с извънредното, време за работа) е нечувано за официален сервиз!!!!!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 02 Апр 2009, 22:08

vwfan написа:
X5 E70 написа:Човек, смятай колко съм бил разочарован след като мислех как да се отърва от Х5-цата за някой ML/GL. (не ме убивайте, няма вече да си помислям)

Offtopic:
Няма какво да те убиваме, истината е че като имаш пряк допир до тези автомобили и ги покараш малко.............ще се самоубиеш!!!!! Това напълно сериозно, без ирония и подигравка към сериозна, макар и конкурентва марка, като Мерцедес!!!!!! ;)

Иначе браво на момчетата в сервиза, това (особено с извънредното, време за работа) е нечувано за официален сервиз!!!!!

:shock: :shock: :shock:

:D :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 02 Апр 2009, 22:11

vwfan написа:

Offtopic:

Покарах тестовия ML320CDI на Балкан стар-София - на 1600 км беше и вече му скърцаха носачите отзад.
Мани че като пътно поведение и динамика е далече от Х3 3.0d
Дадоха ми да карам и GL500, регистриран предния ден, на 130 км, отидох до Банкя и на връщане му светна мениджмънта на мотора, обаждам се на дилъра а той вика ,,карай ве, кат го върнеш ше го оправиме,,
Последна промяна X5 E70 на 02 Апр 2009, 22:21, променена общо 1 път

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 02 Апр 2009, 22:20

Хахахахаха

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 02 Апр 2009, 22:33

ХаХа, ама пича с джипката добре си е изкарал насам-натам...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 02 Апр 2009, 22:34

Така като слушам за софииските дилъри , маи мкар е с наи добро обслужване , ние също докато чакахме да си вземем колите от там като ги купувахме ни дадоха тяхна кола - нова троика.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kickdown » 02 Апр 2009, 22:35

X5 E70 написа:
vwfan написа:

Offtopic:

Покарах тестовия ML320CDI на Балкан стар-София - на 1600 км беше и вече му скърцаха носачите отзад.
Мани че като пътно поведение и динамика е далече от Х3 3.0d
Дадоха ми да карам и GL500, регистриран предния ден, на 130 км, отидох до Банкя и на връщане му светна мениджмънта на мотора, обаждам се на дилъра а той вика ,,карай ве, кат го върнеш ше го оправиме,,

Супер коли, как да не си вземеш една от тях!!!!!!
Иначе ако не е X или Cayenne или нищо, в много краен случай Туарег.

ентусиаст
Аватар

Re: С благодарности към М-Кар

Мнение от X5 E70 » 02 Апр 2009, 22:35

Huku написа:ХаХа, ама пича с джипката добре си е изкарал насам-натам...

Какво имаш впредид?

ПотенЦял
Аватар

Мнение от Huku » 02 Апр 2009, 22:40

X5 E70 написа:

Какво имаш впредид?

Че приключението ти си го бива.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 02 Апр 2009, 22:42

Huku написа:
X5 E70 написа:

Какво имаш впредид?

Че приключението ти си го бива.

Баси приключението, на никой не го пожелавам
Ти наглеждай и твойта тройка докат е в гаранция

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 02 Апр 2009, 22:44

absix написа:
X5 E70 написа:От понеделник сутрина до вторник на обяд бяха сменени маслото, филтрите, стоповете и soft close-a като ми беше предоставена една чисто нова Х3 да си върша работа.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Е това вече ми е трудно да го повярвам! Аз като помолих в Камор за оборотна кола като беше счупен съединителя, БУКВАЛНО ми се изсмяха :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 02 Апр 2009, 22:47

BMW_RIDER написа:
absix написа:
X5 E70 написа:От понеделник сутрина до вторник на обяд бяха сменени маслото, филтрите, стоповете и soft close-a като ми беше предоставена една чисто нова Х3 да си върша работа.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Е това вече ми е трудно да го повярвам! Аз като помолих в Камор за оборотна кола като беше счупен съединителя, БУКВАЛНО ми се изсмяха :shock:

Що така са постъпили?????????? На мен винаги са ми давали
Ама е факт и че никога не са ми оправили колата, добре че бяха М-КАР и колегите от форума да ме светнат да скокна до Пловдив

ПотенЦял
Аватар

Мнение от Huku » 02 Апр 2009, 22:53

Абе майните винаги ше свършат черната работа...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6