Кражба на Х5

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Re: Кражба на Х5

Мнение от msi200 » 17 Дек 2011, 3:15

xerial написа:Внимавай в следващите дни,седмици ... най-добре .. скрии колата временно някъде и я подсигури, че ... :bang: :bang: :bang:

Ми скрих я сега, всъщност я бях оставил навън само за 3 дни и то к'во стана...а да я откраднат трудно ще им се получи. Лошото е, че ми разбиха ключалката и няма как да им подскажа да не се пробват повече... и отделно за мен остава разправията по поръчването на нова ключалка.
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 14 Мар 2014, 18:57

Айде и моята я откраднаха тази нощ.
Ма..цата й!
Гепиха я от тротоара пред къщи.Това за малък град като Троян си е направо прецедент, а и не се е случвало от много отдавна.
Хора, слагайте някакви защити, поне малко да ги забавите, защото се оказва факт, че напоследък хиксовете ги крадат като за добър ден.
Застрахован е автомобилът, но дано не е"от умрял писмо" - да видим.
Е53 3.0D, светло сив металик, 2006 година.
:(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 14 Апр 2014, 14:40

Колеги,осакатиха ми Х-а... :banghead: :banghead: :banghead: :bang: :bang: :bang: Тази събота срещу неделя/12-13/ са решили да ми крадът огледалата.Но за късмет,стъклата са се счупили,особено едното, има доста съкла,така че няма да им свърши работа.Едното огледало все едно са се били с него,разглобено е на парчета и са изкубали и изпорезали кабелите.Викнах мобилната група от каското,писаха ми две нови стъкла и ремонт на двете огледала.В техен сервиз ще ми го правят.Лошото е че бях тръгнал за болницата да взимам баща ми,толко неудобства ми създадоха тия копелета че втори ден не мога да се успокоя,бесен съммм :oops: Сега трябва да чакам да го правят от каското,а идват празници ,трябва да пътувам с него.Платих предсрочно 2-те оставащи вноски от каското,абе само ядове.Не знам,какво друго да кажа,пазете си колите.Дано някъде,ги набарат тия боклуци и да ги смелят на кайма,ако им е жал да ме викнат мен. :banghead: attachment=2]Снимка0414.jpg[/attachment]
Снимка0412.jpg
Снимка0410.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 14 Апр 2014, 17:15

Съжалявам за случката,но реалността в София,Варна,Бургас и Пловдив е такава.Е60/65/53/90 и др само на охраняем паркинг или гараж със сот,няколко хиляди хора в столицата се прехранват единствено от кражби и нищо друго...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е53
Мечтае да кара: Боинг 777

Мнение от homey » 14 Апр 2014, 18:02

В кой квартал на София стана събитието?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 14 Апр 2014, 20:27

Княжево

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 28 Юли 2014, 14:59

joropc написа:Айде и моята я откраднаха тази нощ.
Ма..цата й!
Гепиха я от тротоара пред къщи.Това за малък град като Троян си е направо прецедент, а и не се е случвало от много отдавна.
Хора, слагайте някакви защити, поне малко да ги забавите, защото се оказва факт, че напоследък хиксовете ги крадат като за добър ден.

Днес си получих обещетението от застрахователите. Малко над 4 месеца, от които около 3 са държавни, прокурорски и т.н. глупости. Без да броя колко пари ми е излязла тази кола в годините, защото ме заболява главата :), съм изключително доволен от сумата, която ми изплатиха, както и от срокът на плащане. Ако сега трябваше да продавам автомобилът, само мога да си мечтая да взема от него парите, които получих от застраховатрелната компания. Плащането щеше да стане и малко по-рано, но явно градушките объркаха малко работата. Нищо де, важното е, че всичко е наред. Доволен!
Естествено, неприятното чувство, което изпитах в устата си, че съм прецакан, когато откраднаха джипката не е отминало, но от друга страна...можеше и да е по-зле.
И само накрая да припомня неща, които всички знаят, но малко изпълняват. Голям, малък талон, резервен ключ, талон за преглед, които представите на застрахователите след евентуална кражба(демек нищо от тези неща не е изчезнало с колата), са фактор, който ще ви спести много ходене по мъките преди да ви платят. Не оставяйте никога изброените горе неща в колата! Даже и талонът за преглед, чиято липса също осуетява процедурата. ;)

Потребител
Аватар
Кара: X5 e53 4.4
Мечтае да кара: Само бмв

Мнение от Popa0211 » 19 Фев 2015, 13:03

И на мойта на 13 ми ги откраднаха сега търся но немога да си намеря

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 27 Май 2015, 7:59

joropc написа:
joropc написа:Айде и моята я откраднаха тази нощ.
Ма..цата й!

Днес си получих обещетението от застрахователите. Малко над 4 месеца, от които около 3 са държавни, прокурорски и т.н. глупости. Без да броя колко пари ми е излязла тази кола в годините, защото ме заболява главата :), съм изключително доволен от сумата, която ми изплатиха, както и от срокът на плащане. Ако сега трябваше да продавам автомобилът, само мога да си мечтая да взема от него парите, които получих от застраховатрелната компания. Плащането щеше да стане и малко по-рано, но явно градушките объркаха малко работата. Нищо де, важното е, че всичко е наред. Доволен!
Естествено, неприятното чувство, което изпитах в устата си, че съм прецакан, когато откраднаха джипката не е отминало, но от друга страна...можеше и да е по-зле.
И само накрая да припомня неща, които всички знаят, но малко изпълняват. Голям, малък талон, резервен ключ, талон за преглед, които представите на застрахователите след евентуална кражба(демек нищо от тези неща не е изчезнало с колата), са фактор, който ще ви спести много ходене по мъките преди да ви платят. Не оставяйте никога изброените горе неща в колата! Даже и талонът за преглед, чиято липса също осуетява процедурата. ;)

Колега то добре, ама този големия талон за преглед е бая голям и е супер дразнещо да го мъкнеш с теб. Ако го оставиш пък вкъщи като те спрат на пътя пак може да ти мрънкат :conf:

Popa0211, при теб какво стана? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: х5 4.6is
Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра

Мнение от Батман » 27 Май 2015, 11:56

От този "ГОЛЯМ талон" от ГТП си късаш "малкия" /отдолу/, ламинираш и го държиш при талона и зеления талон от ГО!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rosenrt » 30 Май 2015, 11:17

Здравейте колеги,предстои покупка на х5 старичкото Е53 2001 газ/бенз ръчка,та да попитам имали го още проблема с кражбите и важи ли за старите модели :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от weedminer » 30 Май 2015, 20:10

Не мисля, че е чак толкова вече за Е53, но се крадат всякакви коли, особено напоследък, дори Тойота Корола Версо :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 Е92 М3 6sp, 2011 E70 X5 35D

Мнение от tol4o » 27 Юни 2015, 15:44

Мисля да си докарам американско Е70 X5 в България но ме наплашиха че ще го откраднат. Как стоят нещата има ли основание и как мога да се предпазя освен със задължително пъпно каско?
There is nothing but BMW!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от weedminer » 01 Юли 2015, 8:44

Еми освен да стоиш с пушка в колата постоянно, ама трябва да е с халосни, че иначе ще те осъдят тук, въпреки че се опитват да ти откраднат колата :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 16 Юли 2015, 14:20

Толкова ли не може да се измисли някакво копче под стелките -
което ако не натиснеш и 4-те колела са блокирани?!
И ако колата е запалена с друг различен ключ от оригиналния - да се блокират 4-те колела да не могат да се движат!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ПредишнаСледваща

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6