BMW IX3

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

BMW IX3

Мнение от MUFA » 10 Мар 2026, 18:36

Здравейте колеги, какво мислите за новото електрическо BMW IX3, моето мнение без да съм го виждал и чувал на живо е, че ще представи много добре в бъдеще.Просто с най-новите технологии, успеха му е гарантиран.Изглежда отлично, дълъг пробег, какво му трябва на човек.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2019 BMW X5 G05 XDrive40i

Re: BMW IX3

Мнение от goppe » 11 Мар 2026, 12:34

Най-сигурното нещо за ix3 е че отнася и ще отнесе много хейт за дизайна, като почти всяко ново БМВ (във форума има специална тема за грозните беНвета и там отдавна хейта е тръгнал успешно :mhihi: ). Това обаче по никакъв начин не пречи да го пръснат от продажби, което и мисля, че ще стане. Като цяло по марката има огромен хейт и същевременно по улиците ги скъсват да ги карат новите модели.

На мен лично ми харесва отвън въпреки малките зъбки на бобър. Профилът и задницата ми допадат много. За интериорът не съм много сигурен, че ми е на сърце, просто не обичам да няма табло пред водача, а да е изкарано в средата, тип тесла. Тук напред има панорамен дисплей, но пак липсата на дисплей пред шофьора не мога да я приема. Загледах прекия конкурент, който го представят в момента - GLC EQ и там интериорът ми допада повече, нищо че те са се "оляли" с огромен дисплей...

ОТ техническа гледна точка казват, че е много развит модела, така че според мен ще наводни ел пазара бързо-бързо.

Чакаме официалното представяне и на i3 следващата седмица ;)

Потребител
Аватар

Re: BMW IX3

Мнение от MUFA » 11 Мар 2026, 18:31

Цената я няма в българския сайт, на другите я има.

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6