BMW IX3
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
BMW IX3
Здравейте колеги, какво мислите за новото електрическо BMW IX3, моето мнение без да съм го виждал и чувал на живо е, че ще представи много добре в бъдеще.Просто с най-новите технологии, успеха му е гарантиран.Изглежда отлично, дълъг пробег, какво му трябва на човек.
Re: BMW IX3
Най-сигурното нещо за ix3 е че отнася и ще отнесе много хейт за дизайна, като почти всяко ново БМВ (във форума има специална тема за грозните беНвета и там отдавна хейта е тръгнал успешно
). Това обаче по никакъв начин не пречи да го пръснат от продажби, което и мисля, че ще стане. Като цяло по марката има огромен хейт и същевременно по улиците ги скъсват да ги карат новите модели.
На мен лично ми харесва отвън въпреки малките зъбки на бобър. Профилът и задницата ми допадат много. За интериорът не съм много сигурен, че ми е на сърце, просто не обичам да няма табло пред водача, а да е изкарано в средата, тип тесла. Тук напред има панорамен дисплей, но пак липсата на дисплей пред шофьора не мога да я приема. Загледах прекия конкурент, който го представят в момента - GLC EQ и там интериорът ми допада повече, нищо че те са се "оляли" с огромен дисплей...
ОТ техническа гледна точка казват, че е много развит модела, така че според мен ще наводни ел пазара бързо-бързо.
Чакаме официалното представяне и на i3 следващата седмица
На мен лично ми харесва отвън въпреки малките зъбки на бобър. Профилът и задницата ми допадат много. За интериорът не съм много сигурен, че ми е на сърце, просто не обичам да няма табло пред водача, а да е изкарано в средата, тип тесла. Тук напред има панорамен дисплей, но пак липсата на дисплей пред шофьора не мога да я приема. Загледах прекия конкурент, който го представят в момента - GLC EQ и там интериорът ми допада повече, нищо че те са се "оляли" с огромен дисплей...
ОТ техническа гледна точка казват, че е много развит модела, така че според мен ще наводни ел пазара бързо-бързо.
Чакаме официалното представяне и на i3 следващата седмица
3 мнения
• Страница 1 от 1