Закуване на X5 E70 3.0d 235?
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- iNfoster`
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: M5 E60,F90
Закуване на X5 E70 3.0d 235?
Здравейте, от скоро време обмислям закуването на BMW X5 E70 3.0d 235 к.с. M57. Понеже до сега съм карал само BMW E46, E90, E60,E61. Като всички са били със М57 без Е90-то само то е М47. И като цяло съм доста доволен от колите. Но джипа вече тук е друга бира и има доста неща които не знам за тях. Интересува ме какви проблеми имат заводски за които трябва да се гледа, Е53 хвърляха доста често раздатки и диференциали при Е70 пак ли е така?
Като обслужване и разход доста по-скъпо ли е за подръжка примерно от Е60?
Какъв разход дава смесено каране Х5 с този двигател? Предполагам, че ще е нещо от сорта 10-11. Да кажа, че нямам градско каране не съм от голям град със задръствания.
Харесал съм един който както се сещате е връщан като 99% от колите в българия. Реалните му километри са около 450 хиляди. Със сменявани вериги е. Автомата дали ще е правен или тепърва ще се чупи и ще се наложи аз да го правя? Иначе маслото на автомата е сменено преди 3к километра.
Като обслужване и разход доста по-скъпо ли е за подръжка примерно от Е60?
Какъв разход дава смесено каране Х5 с този двигател? Предполагам, че ще е нещо от сорта 10-11. Да кажа, че нямам градско каране не съм от голям град със задръствания.
Харесал съм един който както се сещате е връщан като 99% от колите в българия. Реалните му километри са около 450 хиляди. Със сменявани вериги е. Автомата дали ще е правен или тепърва ще се чупи и ще се наложи аз да го правя? Иначе маслото на автомата е сменено преди 3к километра.

1 мнение
• Страница 1 от 1