Зимни гуми за 22-ки BMW G05
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Re: Зимни гуми за 22-ки BMW G05
msi200 написа:Да вметна, че 22" гумите на Г05 не са рънфлет.
Нямам личен опит, но в интернет пише, че возията била като с 20" рънфлет.
За зимни гуми рънфлата не е излишен
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
https://bimmer.in.ua/
Някой случайно тоя сайт чувал ли го е? Продават джанти на добри цени, уж оригинални, ма нещо тва че са украйнци ми е съмнително
Някой случайно тоя сайт чувал ли го е? Продават джанти на добри цени, уж оригинални, ма нещо тва че са украйнци ми е съмнително

Не виждам нищо много изгодно, поне не за Г05, че и аз се оглеждам
Като сложиш и риска от Украйна, мито, доставки и тн... аз не бих пробвал хич. Виж Литва, Латвия биват, но Украйна в сегашното им положение си е чиста ролетка...
Аз иначе освен олх, търся и по разни немски сайтове и ебей... Колебая се дали джантите да са спорт пакет 20ки (които се срещат масово) или да са 4 еднакви 20, които бая трудно се намират, но пък ще спестя някои главоболия от спорт пакета....
Ти какво търсиш?

Аз иначе освен олх, търся и по разни немски сайтове и ебей... Колебая се дали джантите да са спорт пакет 20ки (които се срещат масово) или да са 4 еднакви 20, които бая трудно се намират, но пък ще спестя някои главоболия от спорт пакета....
Ти какво търсиш?
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
goppe написа:Не виждам нищо много изгодно, поне не за Г05, че и аз се оглеждамКато сложиш и риска от Украйна, мито, доставки и тн... аз не бих пробвал хич. Виж Литва, Латвия биват, но Украйна в сегашното им положение си е чиста ролетка...
Ти какво търсиш?
Конкретно модел 740м (20) търся. Вярно че от Украйна има мито, не се бях замислил. В Германия намерих много добри оферти да, но всички са pick up only, демек искат да си ги вземеш лично
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
При внос извън ЕС има и ДДС, не само мито.
I love the sound of V8 in the morning...
740M са най-широко разпространените 20ки по мои наблюдения, според мен ще намериш лесно. Предполагам че и тепърва ще има внос и нови обяви предвид текущата смяна на зимни->летни гуми..
Аз започнах много да харесвам стил 738, с които излизаха масово не-М-пакетните Г05ци, но не знам дали ще стоят добре на М-пакетна Г05ца (не намирам снимки в нета, нито съм виждал на живо), а и много рядко ги виждам по обяви... Та ако не намеря до края на лятото, ще мина и аз на вариант 740М
А ти спорт пакет ли ще търсиш или 4 еднакви? Или каквото изпадне като добра оферта?
Аз започнах много да харесвам стил 738, с които излизаха масово не-М-пакетните Г05ци, но не знам дали ще стоят добре на М-пакетна Г05ца (не намирам снимки в нета, нито съм виждал на живо), а и много рядко ги виждам по обяви... Та ако не намеря до края на лятото, ще мина и аз на вариант 740М

А ти спорт пакет ли ще търсиш или 4 еднакви? Или каквото изпадне като добра оферта?
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
goppe написа:740M са най-широко разпространените 20ки по мои наблюдения, според мен ще намериш лесно. Предполагам че и тепърва ще има внос и нови обяви предвид текущата смяна на зимни->летни гуми..
Предпочитам еднакви, ама до сега съм виждал само спорт пакет на обяви, така че май квото изпадне.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2