X3 F25 3.5i USA Обслужване и подръжка Конвертиране и Кодене
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
X3 F25 3.5i USA Обслужване и подръжка Конвертиране и Кодене
Здравейте Колеги. Извинявам се предватително, ако има подобна тема, аз лично не успях да намеря.
От скоро съм собственик на Х3 , което закупих на търг от Copart преди около месец и все още го чакам да пристигне на
родна земя. До сега не съм имал BMW и не знам към кого да се обърна за сервизиране и последващото и поддържане.
Имам въпроси относно кодирането и отключването на екстри Android Auto, CarPlay, промяна стопове към ЕУ стандарт и други. Към кого бихте ме насочили.Какво да очаквам от дадения модел и прочие.
Благодаря Ви предварително.
От скоро съм собственик на Х3 , което закупих на търг от Copart преди около месец и все още го чакам да пристигне на
родна земя. До сега не съм имал BMW и не знам към кого да се обърна за сервизиране и последващото и поддържане.
Имам въпроси относно кодирането и отключването на екстри Android Auto, CarPlay, промяна стопове към ЕУ стандарт и други. Към кого бихте ме насочили.Какво да очаквам от дадения модел и прочие.
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: X3 F25 3.5i USA Обслужване и подръжка Конвертиране и Код
BMWE31 написа:Здравейте Колеги. Извинявам се предватително, ако има подобна тема, аз лично не успях да намеря.
Андроид Ауто във F25 оригинално няма със сигурност. Carplay според зависи коя година е колата, но пак е само във последните модели 2016/2017 година, които са със NBT EVO. За останалите се слага допълнителен aftermarket модул. Стоповете понеже не са ЛЕД се получава номера и само със по силна LED оранжева крушка или също съм чувал че става и със зелена и понеже стопа е червен, отвън се вижда оранжево. Има някаква логика, при положение че европейските стопове са червена върху зелена пластмаса. За промяна на региона на навигацията, обслужаве и тн, зависи от кой град си, за да може някой да те насочи. И щом е от Copart е със щета предполагам?

Re: X3 F25 3.5i USA Обслужване и подръжка Конвертиране и Код
AlonsoBest написа:BMWE31 написа:Здравейте Колеги. Извинявам се предватително, ако има подобна тема, аз лично не успях да намеря.
Андроид Ауто във F25 оригинално няма със сигурност. Carplay според зависи коя година е колата, но пак е само във последните модели 2016/2017 година, които са със NBT EVO. За останалите се слага допълнителен aftermarket модул. Стоповете понеже не са ЛЕД се получава номера и само със по силна LED оранжева крушка или също съм чувал че става и със зелена и понеже стопа е червен, отвън се вижда оранжево. Има някаква логика, при положение че европейските стопове са червена върху зелена пластмаса. За промяна на региона на навигацията, обслужаве и тн, зависи от кой град си, за да може някой да те насочи. И щом е от Copart е със щета предполагам?
Благодаря ти, не бях запознат, видях го на една такава фейслифт 2014 , та от там предположих че е възможно. Ако трябва ще сложа модул, защото си е удобство със сигурност. За стоповете си има логика ще го пробвам този вариант сигурно. Намирам се в София , забравил съм да спомена. За мой късмет колата е без щета, само някоя друга лампа ама като дойде ще стане ясно. Благодаря ти още веднъж.
3 мнения
• Страница 1 от 1