Аварийно отваряне на капака на резервоара
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Аварийно отваряне на капака на резервоара
Здравейте! Отскоро, няма 1г. имам Х3 G01, 2018, 2-ка дизел, хdrive. Странната ситуация, в която попаднах, е да не се отваря капака към резервоара и да не мога да заредя. Пробвах всичко, което мога 1. Прочетох книжката... пише да се обърна към сервиза. 2. Отворих задния страничен панел в багажника, но там НЯМА ръчка или жило за аварийно отваряне. 3. Ходих в един от официалните сервизи..., казаха, че точно този модел и още някои от тази генерация нямат аварийно отваряне.. и че ще счупят механизма. 4. Прегледах всички клипчета, които успях да намеря в Youtube, но там няма клипче точно за този модел.
Тъй като все още не искам да чупя механизма, ако някой знае вариант за отваряне без да се чупи механизма на капака, да казва, ще съм благодарен.
Благодаря предварително!
Тъй като все още не искам да чупя механизма, ако някой знае вариант за отваряне без да се чупи механизма на капака, да казва, ще съм благодарен.
Благодаря предварително!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Аварийно отваряне на капака на резервоара
Можеш да опиташ леко да натиснеш капака на резервоара, докато отключваш колата с дистанционното, натискът помага за освобождаване на блокирания механизъм.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

2 мнения
• Страница 1 от 1