Андроид мултимедия - черен екран
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
Андроид мултимедия - черен екран
Здравейте колеги,
имам проблем с този китаец:
Проблема е че не иска да стартира и дава само черен екран, а подсветката му както се вижда на снимката работи.
Как се случи и какъв е проблема - Това се случи след като 4 дни не бях палил колата, а след като я запалих андроида зареди само частично тоест имаше графики по дисплея но не бяха активни. На следващото гасене и палене на колата мултимедията остана както е на снимката черен екран + светеща подсветка.
Опитах да я ресетна с RST бутона които би трябвало да и връща фабричните настройки но нищо.... явно си загубила акъла.
Някой да има идеи или да се е сблъсквал с това?
Поздрави
имам проблем с този китаец:
Проблема е че не иска да стартира и дава само черен екран, а подсветката му както се вижда на снимката работи.
Как се случи и какъв е проблема - Това се случи след като 4 дни не бях палил колата, а след като я запалих андроида зареди само частично тоест имаше графики по дисплея но не бяха активни. На следващото гасене и палене на колата мултимедията остана както е на снимката черен екран + светеща подсветка.
Опитах да я ресетна с RST бутона които би трябвало да и връща фабричните настройки но нищо.... явно си загубила акъла.
Някой да има идеи или да се е сблъсквал с това?
Поздрави
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
1 мнение
• Страница 1 от 1