Обслужване на Х3 N47
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Обслужване на Х3 N47
Здравейте!Нов съм тук и след 10г на Ауди,избрах за семейна кола x3 e83 2009 2.0 177HP.
С колата се харесахме спонтанно и взаимно.Закупих я на 245000 реални километра от първи собственик.Обслужих я с масло и филтри и започнах да мисля за смяна на верига.Четох много за този двигател и ми се иска да я сменя възможно в най-кратък срок.Сервиза в който я закарах ми поискаха 4800лв за въпросната услуга.Искам вашият съвет ок ли е цената и нормална ли е за съответният ремонт.Готов съм да я платя,просто не съм сигурен дали не е много?
Изпратено от моят SM-S918B с помощта на Tapatalk
С колата се харесахме спонтанно и взаимно.Закупих я на 245000 реални километра от първи собственик.Обслужих я с масло и филтри и започнах да мисля за смяна на верига.Четох много за този двигател и ми се иска да я сменя възможно в най-кратък срок.Сервиза в който я закарах ми поискаха 4800лв за въпросната услуга.Искам вашият съвет ок ли е цената и нормална ли е за съответният ремонт.Готов съм да я платя,просто не съм сигурен дали не е много?
Изпратено от моят SM-S918B с помощта на Tapatalk
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Re: Обслужване на Х3 N47
Е много е. Преди няколко години взимаха 1000-1500 лева за тая услуга, сега повече от 2000 не би трябвало да е.
2 мнения
• Страница 1 от 1