Въпроси и съвети относно избор на X1/X2/X3/X4/X5/Х6
Модератор: Технически модератори
- kokignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535 xd, e28 520i
Re: Въпроси и съвети относно избор на X1/X2/X3/X4/X5/Х6
Това за червените мигачи и застрахователите не съм се замислял . Макар че има логика . Те обичат да се хващат за такива неща . Сигурно зависи и типа на ПТП и до колко стоповете биха го предотвратили .
А виждам че има led и обикновенни стопове . За обикновенните ли казваш че с osram минава .
Sent from my iPhone using Tapatalk
А виждам че има led и обикновенни стопове . За обикновенните ли казваш че с osram минава .
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Те стоповете (светлината) са LED... но МИГАЧА е с обикновена крушка
И с подходящата крушка се решава проблема. Не мога да се сетя как точно се казваше, щото беше една конкретна. Знам за много BMW-та от USA, които така са си решили проблема със мигач-светлината. При тия "задни светлини" проблема е само мигача. Хубавото, че не е обща светлина, както при някои американски марки - "стоп" светлината и мигач светлината са един и същи елемент.
Иначе те ЗК не се "хващат", а реално използват момента, че колата ти (дефакто) ще е "негодна за движение по републиканската пътна мрежа" заради червените мигачи. С тия мигачи автомобила не би трябвало да бъде регистриран в КАТ и не би трябвало да минава ГТП. Това, че много хора сменят "задните светлини" с такива с жълт мигач колкото за регистрацията в КАТ, а в последствие минават без проблем ГТП с червените мигачи е отделен въпрос... ма в тая тема не ми се влиза излишно и безсмислено
Но ситуацията със ЗК е съвсем реална

Иначе те ЗК не се "хващат", а реално използват момента, че колата ти (дефакто) ще е "негодна за движение по републиканската пътна мрежа" заради червените мигачи. С тия мигачи автомобила не би трябвало да бъде регистриран в КАТ и не би трябвало да минава ГТП. Това, че много хора сменят "задните светлини" с такива с жълт мигач колкото за регистрацията в КАТ, а в последствие минават без проблем ГТП с червените мигачи е отделен въпрос... ма в тая тема не ми се влиза излишно и безсмислено

Но ситуацията със ЗК е съвсем реална

- kokignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535 xd, e28 520i
Да . БГ абсурди
. Имаш ГТП ама не си изряден .

Относно темата с мигачите
Проверявах за моята кола osram крушки
Смених ги но като дадеш мигач и почва да цъкат по силно и дава грешка на таблото.
С някаква кодировка ще стане или трябва да се слага нещо допълнително?
Смених ги но като дадеш мигач и почва да цъкат по силно и дава грешка на таблото.
- Ppetkow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: F10 M550D
Rothorm написа:Относно темата с мигачите
Ако си от София аз мога да ти кодирам да не ти излиза грешката. Имам едно устройство на Carly което се свързва и се "казва" на колата да не следи волтажа в мигачите, тъй като се смени крушката с друга и се получава този проблем

Колеги може ли мнение за тази обява, ще съм благодарен за всякакви съвети и мнения.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 2370101731
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 2370101731
- nishtonerazbiram
- Потребител
-
здравейте,колеги моля за извинение ако въпроса не е за тук,
Моля за помощ отностно фаровете на х1,facelift 2013,фабрични лупи и ксенони има,като над тах има една лед лента,която не свети,въпроса ми е как се сменя това чудо,дали е крушка или се сменя целия фар
Моля за помощ отностно фаровете на х1,facelift 2013,фабрични лупи и ксенони има,като над тах има една лед лента,която не свети,въпроса ми е как се сменя това чудо,дали е крушка или се сменя целия фар