bmw x3 e83 регистриране на нов акумулатор
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
bmw x3 e83 регистриране на нов акумулатор
Здравейте. Въпроса ми е следния. Колата е 2007г. и оригинално от магазина с AGM акумулатор ли излиза? И след смяната му с обикновен трябва ли да се прави регистрация на новия акумулатор. Понеже сега съм сложил такъв, който не е AGM и незнам колата на какъв принцип го зарежда. Трябва ли да го регистрирам първо, че е нов и второ, че не е AGM ?

- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Re: bmw x3 e83 регистриране на нов акумулатор
Аз го смених без да правя нищо и не съм имал проблеми.
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Колега, не съм спец, но ти пуска и линк от моята тема с 1 допълнителен отговор:
viewtopic.php?f=126&t=379921
Успех!
viewtopic.php?f=126&t=379921
Успех!
Мерси за отговорите. И аз нямам конкретни проблеми, но като я оставя 3-4 дни без да я карам и после се мъчи с паленето.. А пък е чисто нов акумулатор Premium клас уж. И стои в гараж постоянно. То аз ако я оставя 1 седмица навънка незнам дали ще мога да запаля.. Не е нормално това. За това питах да не би да трябва да се регистрира, че е нов и че не е AGM и в момента да го зарежда на друг принцип

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Отиди да ти премерят утечката ...
Барай шишарката Минкеее ....
Какви бяха стойностите, които трябва да са при работещ двигател 13,5-14 волта? И как точно да замеря отечката?

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Попринцип е добре да се регистрира,а дали е излязла колата с АГМ или не може да се погледне във VO - Vehicle order кодинга,може да се настрой както да е АГМ така и да е обикновен!
Здравейте колеги,
имам бмв Е83 2.0д 150 к.с. от 2006 година и трябва да сменя акумулатора, който не е оригинален и е по-слаб от необходимото. Чета, че има и акумулатори АГМ. Как да разбера дали и аз трябва да сложа акумулатор АГМ или обикновен? И трябва ли да по някакъв начин да се регистрира през системата на колата?
Какъв акумулатор ще ми препоръчате?
Благодаря
имам бмв Е83 2.0д 150 к.с. от 2006 година и трябва да сменя акумулатора, който не е оригинален и е по-слаб от необходимото. Чета, че има и акумулатори АГМ. Как да разбера дали и аз трябва да сложа акумулатор АГМ или обикновен? И трябва ли да по някакъв начин да се регистрира през системата на колата?
Какъв акумулатор ще ми препоръчате?
Благодаря

- streetracer1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M4 Competition
- Детайли за колата: X3 E83 3.0D xDrive
Здравейте,
В крайна сметка трябва ли да се обучава нещо при смяната? Моята в момента е с AGM, но не съм убеден, че не е сменян. Въпреки, че е оригинален на BMW 90Ah. Как мога да разбера за какъв е колата и какво да имам предвид при смяната, защото май си отива? Х3 3.0Д 218 коня
В крайна сметка трябва ли да се обучава нещо при смяната? Моята в момента е с AGM, но не съм убеден, че не е сменян. Въпреки, че е оригинален на BMW 90Ah. Как мога да разбера за какъв е колата и какво да имам предвид при смяната, защото май си отива? Х3 3.0Д 218 коня
Поздрави,
Х. Христов
Х. Христов
9 мнения
• Страница 1 от 1