Проблем със скоростната кутия на Е53
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със скоростната кутия на Е53
Колеги искам да ви помоля за мнение имам Е53 3.0 бензин с автоматична СК снощи запалих, тръгнах да карам и след около 4-5км почна да се форсира и да увлича. Спрях, загасих го, запалих и тръгнах този път малко по-нормално след още 1км почна пак да се форсира, но да не ускорява докато почти напълно не спря. Изписа ми Chek failsafe prog. После запалих тръгнах и за около 1км и пак спира и така едвам едвам се прибрах!!! Моля за мнение...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Проблем със скоростната кутия на Е53
На моя Х с тази грешка правих скорости. Можеш до провериш нивото на маслото но едва ли това ще е проблема.
Като начало се прави диагностика.
Като начало се прави диагностика.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Май и при мен отиват на там нещата...
Искам да попитам някой от колегите да препоръча, място за ремонт звънях във Варна, но ми казаха 2500-3000 лв ремонт на този вид кутии им се правило цялостно обслужване. Или да търся 2ра ръка?
Благодаря предварително!
Искам да попитам някой от колегите да препоръча, място за ремонт звънях във Варна, но ми казаха 2500-3000 лв ремонт на този вид кутии им се правило цялостно обслужване. Или да търся 2ра ръка?Благодаря предварително!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Под 2200 лв не знам дали ще намериш майстор. За пакети , клапани , масло и труд.
От къде си колега? В Пазарджик има много добър майстор.
От къде си колега? В Пазарджик има много добър майстор.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
4 мнения
• Страница 1 от 1