Бензин или дизел? Х1, Х3 автоматик
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Бензин или дизел? Х1, Х3 автоматик
Здравейте! Това ми е първи пост във форума!
Търся да закупя Х1 или Х3 за семейството /главно е багажникът и мястото за паркиране/!
Нужен ни е автоматик, като втора семейна кола с годишен пробег не повече от 12 000км, така че дизел и бензин се компенсират от към обслужване предполагам...
Харесвам лоста тип "джойстик" на моделите след 2012г., отделили сме около 20 000лв и въпроса ми е върху кои модели имате наблюдение, кои ще препоръчате - Х1 или Х3 и съответно кой двигател - бензин /какъв?/ или дизел /какъв?/???
Благодаря предварително, колеги!
Търся да закупя Х1 или Х3 за семейството /главно е багажникът и мястото за паркиране/!
Нужен ни е автоматик, като втора семейна кола с годишен пробег не повече от 12 000км, така че дизел и бензин се компенсират от към обслужване предполагам...
Харесвам лоста тип "джойстик" на моделите след 2012г., отделили сме около 20 000лв и въпроса ми е върху кои модели имате наблюдение, кои ще препоръчате - Х1 или Х3 и съответно кой двигател - бензин /какъв?/ или дизел /какъв?/???
Благодаря предварително, колеги!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: Бензин или дизел? Х1, Х3 автоматик
Колега има си тема за такива въпроси! Не пускайте нови теми,а четете правилата!
viewtopic.php?f=126&t=332795&start=660
viewtopic.php?f=126&t=332795&start=660
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
2 мнения
• Страница 1 от 1