до 1500 об/м духа хладно
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
до 1500 об/м духа хладно
Здравейте, става въпрос за парно, на е53/3.0 бензин....
след смяна на термостата, и обезвъздушаване.. колата, до 1500 - 1800 об./м духа едно такова хладно, ако ме разбирате, това става и като се кара умерено, след като мине 2000 об, се чуства затопляне на въздуха, при условие че е на макс...
та въпросът ми е : ТАРАЛЕЖ...? или РАДИАТОРЧЕТО НА ПАРННОТО...? ИЛИ КАКВО???
Стрелката на темп. си е нормално...
благодаря...
след смяна на термостата, и обезвъздушаване.. колата, до 1500 - 1800 об./м духа едно такова хладно, ако ме разбирате, това става и като се кара умерено, след като мине 2000 об, се чуства затопляне на въздуха, при условие че е на макс...
благодаря...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: до 1500 об/м духа хладно
xristakis2074 написа:Здравейте, става въпрос за парно, на е53/3.0 бензин....
благодаря...
Колега, описаното кога се е случило- имало го е преди смяната или е станало след това. Ако е след това, най-вероятно не е обезвъздушено правилно.
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
значи, го е правила и преди, да сменя термостата, за термостата, бях сигурен, понеже кога настройвахме газта, отчиташе 55-58 градуса, и големият радиатор, не се пипаше от горещина, тогава я форсирахме, да дигне повече градуси....За обезвъздушаването направено, е както трябва, даже я накланях, няма въздух...
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
къде се намира, тази помпа, какво, представлява, и цена...?? и още нещо, има едни бобинки, оттам, влизат маркучите, за парното, и те са топли... какво става...?
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
пиша, отново, Обаче радостен, ТОПЛО МУ Е НА ЧОВЕКА.....
и така, смяна на термостат, обезваздушаване, после продухване на радиатора на парното...пак ефект нулев... 2 - те клапи , горещи, мъркучите, към и от купето горещи, ии Последва саляне на тези клапи, оглед и бинго, от едната, стърчеше гумичката и, ... отремонтирано и сега е
и така, смяна на термостат, обезваздушаване, после продухване на радиатора на парното...пак ефект нулев... 2 - те клапи , горещи, мъркучите, към и от купето горещи, ии Последва саляне на тези клапи, оглед и бинго, от едната, стърчеше гумичката и, ... отремонтирано и сега е

А клапите само гумичките ли се бяха разместили?Питам защото мойте средните духат по хладно отколкото другите...така ли трябва 

- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
[album][/album]Колега, не съм ги разглобявал, взех втора употреба, малко, по разл. от моите... моите бяха х5 на снимката..... а поставих , другата, както е написано, от 30-50 лв вървят.....
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
[quote="xristakis2074"][album][/album]Колега, не съм ги разглобявал, взех втора употреба, малко, по разл. от моите... моите бяха х5 на снимката..... а поставих , другата, както е написано, от 30-50 лв вървят.....[/quote]
не успявам, да кача снимки....
колега пробвай да влезне- на моите снимки, албуми...
не успявам, да кача снимки....
колега пробвай да влезне- на моите снимки, албуми...
- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
phantom_ написа:А клапите само гумичките ли се бяха разместили?Питам защото мойте средните духат по хладно отколкото другите...така ли трябва
Не не трябва, ако сте поставили на 3 те червени точки трябва да е топло само, ако е на сините е нормално да не е съвсем топло, или пък може клапата да не работи

11 мнения
• Страница 1 от 1