седалки с подгряване-свързване
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Re: седалки с подгряване-свързване
Така видях кои предпазители липсват. На Е 70 са пет, а не три като при колегата с Е53. При мен има доста празни гнезда, но за щастие си имам схемата със разположението на всички предпазители. Видях си и кабелите под седалката, но дали ще има в буксата и за подгряването? 

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
никаде няма букси за бутоните за задното подгряване оставени,всичко обърнах и няма.кбели отиват за задните седалки но за бутоните няма
някой ако може да даде схема 

- rafa224
- старши ентусиаст
-
Мога да помогна само със схема на предпазителите на Е70.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
gido написа:значи останових че за предните седалки си има пуснати кабели,копувате си панел с копчетата за подгряване слагате го нареждате бушоните-те си имат места трябват само те.и вече си имате подграв.сега ми остава да се преборя със задните седалки.под седалките има букси но в подлакъатника няма за копчетата.явно трябва да се изгражда ел.инсталация.някой ако има схема да сподели.
До къде стигнахте с подгряването колеги? Аз си взех бутоните, но установих нещо друго,което ме притеснява. Колегата казва,че само слага липсващите предпазители в празните гнезда, но при мен установих, че в празните гнезда нямам контактни пластини от едната страна. Говоря за Е70
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
или немога да ги нанеря буксите за копчетата,или ги нямам и трябва да прекарвам исталация.но никой няма информация
а предните вече работят. исках и одзад на жената да и напича ама няма.

- rafa224
- старши ентусиаст
-
Колеги за подгряването на Е70 отделна букса ли трябва да има или е в общия сноп кабели и в обща букса за всичко? В Е60 форума колеги споделят, че си взимат само реотаните за подгрева и ги слагат на салона. Как обаче да се свържат и да работят с фабричните бутони за подгряване? Установих и,че при мен в кутията на предпазителите липсват не само предпазителите за подгряването, но и самите контактни пластинки в празните гнезда. Какво е решението?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Колеги никой ли няма да подскаже как да подкараме подгряването с оригиналните бутони? Ще мине зимата вече 

- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
здравейте, колеги.... така на въпроса за седалките, предните....Е53 3.0 бензин..... бушоните са на мястото си,сложих си панела от старата жибка, който беше с подгрев..... НОО не заработиха...под седалките буксите си имат по един по дебел, кабел, .....има ток до там... ама пак нищо.....та как става, и къде трябва да се активират.... имам бмв скенер....
прилагам, снимки... от скенера, така 4е казвайте, какво, трябва,къде се намира, и активира.......
Явно не мога да ка4а снимки, били големи.... мога на ли4но , или емейл.....
БЛАГОДАРЯ
прилагам, снимки... от скенера, така 4е казвайте, какво, трябва,къде се намира, и активира.......
БЛАГОДАРЯ
- rafa224
- старши ентусиаст
-
xristakis2074 написа:здравейте, колеги.... така на въпроса за седалките, предните....Е53 3.0 бензин..... бушоните са на мястото си,сложих си панела от старата жибка, който беше с подгрев..... НОО не заработиха...под седалките буксите си имат по един по дебел, кабел, .....има ток до там... ама пак нищо.....та как става, и къде трябва да се активират.... имам бмв скенер....
БЛАГОДАРЯ
А имаш ли подгрев на самия салон колега, че не пишеш за това

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колеги, това са кабелите под моята седалка.
Долния сноп идва от инсталацията а горния отива в седалката.
Може ли от цветовете кабели да се направи извод , че седалките са с подгряване?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- xristakis2074
- кандидат ентусиаст
-
rafa224 написа:xristakis2074 написа:здравейте, колеги.... така на въпроса за седалките, предните....Е53 3.0 бензин..... бушоните са на мястото си,сложих си панела от старата жибка, който беше с подгрев..... НОО не заработиха...под седалките буксите си имат по един по дебел, кабел, .....има ток до там... ама пак нищо.....та как става, и къде трябва да се активират.... имам бмв скенер....
БЛАГОДАРЯ
rafa224 написа:xristakis2074 написа:здравейте, колеги.... така на въпроса за седалките, предните....Е53 3.0 бензин..... бушоните са на мястото си,сложих си панела от старата жибка, който беше с подгрев..... НОО не заработиха...под седалките буксите си имат по един по дебел, кабел, .....има ток до там... ама пак нищо.....та как става, и къде трябва да се активират.... имам бмв скенер....
БЛАГОДАРЯ
Незнам, как се разбира, дали има подгрев на салона..? преди време, гледах на една 4.4 , отдолу под седалката, буксата нямаше тези дебелите кабели, имаше свободни гнезда... там ми казаха 4е дори и да сменя, панела, няма да стане нищо....
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колеги, кои са номерата на бушоните за подгряване на седалките на Е53 ?
Аз подозирам , че имам подгряване но е сменен блока дсц и подгряването с такъв без подгряване.
Купих блок с бутони и стигнах до бушоните... Какви да сложа и къде? Помагайте. Трябва ли да се кодира модула?
Аз подозирам , че имам подгряване но е сменен блока дсц и подгряването с такъв без подгряване.
Купих блок с бутони и стигнах до бушоните... Какви да сложа и къде? Помагайте. Трябва ли да се кодира модула?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2